Van rá esély hogy a jövőben a régebbi fajta macbook air-hez hasonló mágneses töltőport legyen a telefonokon?
Szerintem nagyon előnyös lenne, egyrészt megvalósulna a portok nélküli telefon, amit beharangoztak egy ideje. Ha nincs port, nem tud bemenni a kosz, nem tud beletörni a kábel, és a macbook töltő alapelve alapján az asztalról sem tudnád lerántani (annyira) a telefont. Ha a telefon alsó oldalának töltő részén kellően vékony a burkolat, akkor a mögötte lévő mágnesek stabilan meg tudnák tartani a töltőkábelt. Ráadásul sokkal kényelmesebb is lenne mint egy QI szabványú töltőpad vagy magsafe.
Nem tudom van-e erre esély a jövőben, ti örülnétek neki?
Kismillió fajtét lehet kapni.
"portok nélküli telefon"
Ha mágneses port van rajta, az is port.
Fogalmad sincs miről beszélsz, de beszélsz :D
Najó én feladom. Minden héten kitalálsz valami állatságot és várod hogy megigazoljuk miért durvajó amit kitaláltál.
Ha ennyire nagyokos vagy akkor csinálj valami startupot, tervezd meg és gyártasd az ötleteidet.
Volt ilyen próbálkozás a Sony telefonoknál is, kis réz felületek és egy rugós tüskés mágneses érintkező töltő.
És le is álltak vele.
Mert az USB port és töltési alternatívaként a QI töltés teljesen elegendő erre a célra.
Értelmetlen még egy ilyen csati.
Okosóráknál a kis méret miatt praktikusabb egy mágnesesen csatolt érintkező.
Telefonoknál nincs rá szükség, nincs rá igény.
Neked van. De kismillió másik vevőnek meg nincs. És ők több telefont vesznek, mint te.
"Nem tudom van-e erre esély a jövőben,"
Nincs.
" ti örülnétek neki?"
Rajtad kívül senkinek nem jut eszébe.
Amúgy a lehetőséég adott, ne csak a gyakorin csesztesd a népet, tessék fejleszteni, piacra dobni, és kiderül mennyire népszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!