Melyik iphone készülék a legideálisabb számomra?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy nagy kijelzos, ha lehet több kamerás, és ami egy toltéssel "sokáig megy" telefont, legutóbb iphone 8plust vettem, viszont anyagi problémák miatt el kellett adjam, helyette egy régi, használt huawei... Nem szeretem, most rendbe jöttem anyagilag, de nem szeretnék újra 8 plus venni, már el is van avulva, viszont 250.ezernél többet nem akarok kiadni, mert egy telefon nem ér meg többet számomra, akár mit tud, tehát ti mit javasoltok? Most új az SE, de kicsi a kijelző pedig árban az lenne ideális😔 nem ismerem a szeriakat, emiatt a kérdés, hátha tudták valami okosat mondani. Köszönöm ❤️2022. máj. 30. 13:54
11/12 anonim válasza:
Egyébként az IPhone 12 üzemideje is már van olyan jó, hogy a kérdezőnek megfelelő legyen. Sőt teszt videók alapján talán kicsit jobb is az üzemideje mint a 11-nek kivéve akkor ha 5G-t használsz rajta.
De egyébként ha használt is szóba jöhet akkor IPhone 12 Pro Max. Nem rég láttam 97% aksival is egy modellt 240-ért, na annak az üzemidejére már tényleg nem lehet beszólni. :D
12/12 anonim válasza:
ezt nézd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!