Melyik iphone készülék a legideálisabb számomra?
Amelyik S-el kezdődik.
Tehát Samsung.
Ha hosszú üzemidő a cél akkor elfelejteném a simákat.
Érdemes beruházni Max-ra, a többi csalódás lesz hidd el.
Új SE meg nem általános tartalomfogyasztásra szánt telefon, hanem casual usereknek inkább kapcsolattartása és social médiára akinek ennél több kell sokkal jobban jár a 11-el.
Néznék a helyedben jó állapotú 11 Pro Max-t, az felel meg a leírásodnak.
4/
Nincs rá annyi pénze nem olvastad.Vagy ahogy írtad használtan 11 pro max mert újként az is drága a rászánt pénzénél min 100EFt vel drágább.
#6.
Kapni ennyiért is jó telefonokat, csak szét kell nézni.
Ez best buy pl. 300k alatt még mindig simán érdemes szétnézni a használt piacon.
8-as vagyok, szerintem nincs értelme olyan telefonra rászánni 200-t ami nem elégíti ki a user igényeit, elvégre 2-3 évig használjuk fél nap.
Érdemes olyat ennyi pénzért venni ami kompromisszummentes.
Én tudom hogy a felhasználói szokásomnak elég egy SE is, de ha valaki nyomkodja egész nap, na annak ott a Max széria pont a jó üzemidő+nagy kijelző miatt.
8/
WEz igaz csak itt az a kérdés van aki nem akar használt telefont hanem inkáb újat akkor meg drága lenne.Szóval ezt majd ő dönti el új vs használt.Én is tudok jó bizniszt ismerősöm 100EFt ért vett iphone 11 pro telefont mert gazdagé volt aki szart az egészre kapott egy iphone 13 pro-t a barátjától helyette ezt meg eladta kis pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!