Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik iphone készülék a...

Melyik iphone készülék a legideálisabb számomra?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy nagy kijelzos, ha lehet több kamerás, és ami egy toltéssel "sokáig megy" telefont, legutóbb iphone 8plust vettem, viszont anyagi problémák miatt el kellett adjam, helyette egy régi, használt huawei... Nem szeretem, most rendbe jöttem anyagilag, de nem szeretnék újra 8 plus venni, már el is van avulva, viszont 250.ezernél többet nem akarok kiadni, mert egy telefon nem ér meg többet számomra, akár mit tud, tehát ti mit javasoltok? Most új az SE, de kicsi a kijelző pedig árban az lenne ideális😔 nem ismerem a szeriakat, emiatt a kérdés, hátha tudták valami okosat mondani. Köszönöm ❤️
2022. máj. 30. 13:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
2%

Amelyik S-el kezdődik.

Tehát Samsung.

2022. máj. 30. 13:58
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
iPhone 11, 12 250e alatt is van.
2022. máj. 30. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
IPhone 12 akkor már inkább, 8 Plusrol sokkal jobban megéri inkább arra váltani!
2022. máj. 30. 14:05
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Ha hosszú üzemidő a cél akkor elfelejteném a simákat.

Érdemes beruházni Max-ra, a többi csalódás lesz hidd el.

Új SE meg nem általános tartalomfogyasztásra szánt telefon, hanem casual usereknek inkább kapcsolattartása és social médiára akinek ennél több kell sokkal jobban jár a 11-el.

Néznék a helyedben jó állapotú 11 Pro Max-t, az felel meg a leírásodnak.

2022. máj. 30. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Ha iphonét akarsz ezt találtam 250EFt-ig 6,1" kijelző

Iphone 12

[link]

2022. máj. 30. 14:09
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

4/

Nincs rá annyi pénze nem olvastad.Vagy ahogy írtad használtan 11 pro max mert újként az is drága a rászánt pénzénél min 100EFt vel drágább.

2022. máj. 30. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:
6%
Nem szoktam offolni, de nem való a kérdezőnek az iPhone. Én is Samsungot javaslok inkább.
2022. máj. 30. 14:11
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

#6.

[link]

Kapni ennyiért is jó telefonokat, csak szét kell nézni.

Ez best buy pl. 300k alatt még mindig simán érdemes szétnézni a használt piacon.

2022. máj. 30. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

8-as vagyok, szerintem nincs értelme olyan telefonra rászánni 200-t ami nem elégíti ki a user igényeit, elvégre 2-3 évig használjuk fél nap.

Érdemes olyat ennyi pénzért venni ami kompromisszummentes.

Én tudom hogy a felhasználói szokásomnak elég egy SE is, de ha valaki nyomkodja egész nap, na annak ott a Max széria pont a jó üzemidő+nagy kijelző miatt.

2022. máj. 30. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

8/

WEz igaz csak itt az a kérdés van aki nem akar használt telefont hanem inkáb újat akkor meg drága lenne.Szóval ezt majd ő dönti el új vs használt.Én is tudok jó bizniszt ismerősöm 100EFt ért vett iphone 11 pro telefont mert gazdagé volt aki szart az egészre kapott egy iphone 13 pro-t a barátjától helyette ezt meg eladta kis pénzért.

2022. máj. 30. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!