Nokia okostelómat viszem szerelni,valószínű mikrofon csere!(Ha megszerelik) Ha szétszedik,utána be kell mindenhova újrapötyögni a neten a jelszavakat?
Nem tudtad, hogy a mikrofonba van eltárolva minden jelszó? :D
Mert nem tudják megjavítani, viszont náluk szívesen elköltheted a pénzed
Nyilván azért mondják azt, mert újat venni drágább, és nekik az jobban megéri.
Akkor nem éri meg újat venni, ha amúgy zsírúj a telefon, vagy max. 1-2 éves.
Igen, a szervízben szoktak hard resetet csinálni, azzal minden elvész. (A telefon szervízbe való beadása előtt - ha tudsz - csinálnék mindenről mentést (angolul backup), hogy amennyiben gyári visszaállítást csinálnak rajta (ami a világon mindent töröl), akkor utána legyen mit visszapakolnod.
Tudom,azért kérdezem,ha szétkapják minden jelszó elszáll-e
Nyilván a szétszedésen van a hangsúly nem a mikrofonon :)
Azért köszi :)
De most komolyan, mikrofon csere miatt meg se adnám a jelszavamat, nemhogy hagynám törölni mindent.
Ha reset nélkül nem tudnak mikrofont cserélni, akkor azzal se.
Majd én kipróbálom, ha jót tesznek bele úgyis működni fog
Hát, nem tudok hozzászólni érdemben, mert nem látom, nincs a kezemben, nem nyomkodhatom meg távolból a telefonod, de szerintem egy mai(vagy akár 2-3 évvel ezelőtti, ebből a szempontból ez édesmindegy) telefon esetében a 10 éves kor az olyan, mint a 100 éves ember. Szinte garantált, csaknem borítékolható, hogy fog már sokáig menni, a SIM csere az meg szerintem a világon semmit nem jelent. (Max. esetleg azt,annyit, hogy ezzel megváltozott a telefonszámod, de ennyit és nem többet.)
Csodát egy 10 éves OKOStelefontól már ne várjon az ember. A régi, klasszikus, nem okos, ma is kapható butatelefonokról viszont simán el tudok képzelni a mai világban is ekkora, ilyen tartós élettartamot.Cserébe semmit nem lehet velük csinálni, csak telefonálni, meg SMS-t írni.
8 vagyok. Elírtam. Ehelyett:
Szinte garantált, csaknem borítékolható, hogy fog már sokáig menni, a SIM csere az meg szerintem a világon semmit nem jelent. (Max. esetleg azt,annyit, hogy ezzel megváltozott a telefonszámod, de ennyit és nem többet.)
Azt akartam írni, hogy:
Szinte garantált, csaknem borítékolható, hogy NEM fog már sokáig menni, a SIM csere az meg szerintem a világon semmit nem jelent. (Max. esetleg azt,annyit, hogy ezzel megváltozott a telefonszámod, de ennyit és nem többet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!