Icould előfizetést hogy mondhatom vissza? Vallaki az én telefonszámomal csinált előfizetést és tőlem vonják le a pénzt.Nekem nincs is fiokom.
Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 19:41
1/3 anonim válasza:
A telefon előfizetésedet adta meg fizetési opcióként?
Azt hogy? Vissza kell igazolni az SMS-ben kapott kódot... Hogy sikerült neki?
2/3 anonim válasza:
Van, hogy a mobilszolgáltatónál megcsinálják, ha kéred és a mobilszámládon látod. Ez történt? Vagy csak a bankkártyád fogyását látod? Előbbinél a mobilszolgáltatódnál reklamálj, utóbbi esetben a kártyádat kibocsájtó banknál.
3/3 anonim válasza:
1 vagyok, közben "eszembe" jutott, hogy volt itt valami hasonló kérdés nem annyira régen - de most nem találom...
Ott valami vírussal sikerült megoldani hogy előfizettek a kérdező nevében egy szolgáltatásra. Ha jól emlékszem a telefon szolgáltatónál sikerült letiltatnia a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!