Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Youtube letiltása gyerekeknek?

Youtube letiltása gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy meg lehet e androidon oldani azt, hogy csak kód megadásával léphessen be a youtube appba? Nem szeretném a family módot használni, kifejezetten ez a kódos téma lenne a célom?

#YouTube #kód #Youtube kódolás
2022. máj. 10. 21:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha Samsung telefonod van akkor dobd át a biztonságos mappába az appot :) Amúgy a böngészőböl is el tudja érni a youtube-ot!
2022. máj. 10. 21:20
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Vagy itt egy jó app erre [link]
2022. máj. 10. 21:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha tiltod az appot, akkor valóban megy az böngészőből is.

Ha valahogy onnan is tiltod mibe tart leszedni egy másik böngészőt??

Erre konkrétan nincs jó megoldás. Esetleg valami nagyon hálózatis beállítás, amivel a youtube-ot tiltó listára teszed, mind mobil, mind wifi hálózatokon. Erre viszont tippem sincs, hogy hogy lehetne.

2022. máj. 10. 21:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden válaszolónak igaza van. A 3as írt olyat ami még a legjobb megoldás hogy se böngészőkből se semmiről ne menjen a YT. Azt wifis hálózat esetén a routerbe kell megadni hogy a youtube tiltó listára kerüljön és akkor semmilyen módon nem lehet használni. Ezzel a gond az hogy ha ti más eszközön használnátok akkor azon sem fog menni. Mobilhálózaton ha rendelkezik a gyerek mobilinternet hozzáféréssel akkor azon belül nem tudom pontosan hol kell tiltani, persze a szolgáltatót érdemes felkerensi ezügyben. A routernél a wifin keresztül oylat lehet hogy a készülék azonosítója alapján állítasz be korlátozást és akkor csak az érintett eszközt fogja érinteni a korlátozás, de ennyire én sem vagyok jártas a témában hogyan lehet. Léteznek olyan routerek ahol könnyen kezelhető beállítrási felület van erre és azt egy idióta is képes megcsnálni, de nem midnegyik olyan. Ha a szolgáltató adott "saját" routert ami egyben modem is akkor megeshet hogy eléggé le van korlátozva a beállítások menüje olyan szinten hogy otthon ti buheráljatok vele. Én itt is javaslom hogy vegyétek fel a szolgáltatóval akapcsolatot mondjátok el mit szeretnétek és elfogják mondani mi kell ehhez.
2022. máj. 10. 21:59
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
Inkább az a kérdés hogy miért baj, ha youtubeozik a gyerek? Kb az egyetlen értelmes dolog az internetben.
2022. máj. 10. 22:32
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Sehogy, valószínű a gyerek már jobban ért a telefonokhoz és kb 2 perc alatt kijátszaná a rendszert.
2022. máj. 10. 22:59
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
#5 Szerinte te sem vagy tisztában azzal, hogy rengeteg szemét is van a youtube-on, amit nem kellene látni a gyereknek. Én nem egyszer szóltam rá az ikerfiaimra, hogy azonnal kapcsolják el, mikor az xboxon nézik a youtube-ot, mert pl minecraft stream-et néztek, de közben a fickó meg úgy káromkodott mint egy kocsis.
2022. máj. 10. 23:12
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

a youtube nem értelmes dolog. Ebből adódóan értelmetlen. Mivel ez az ellentéte.

annak idején egy kis hekkertörpe a Viber-en keresztűl ment ki yt-ra, képtelen voltam letiltani, pedig küzdöttem, mint oroszlán.

Aztán találtam a a Viber háttéradatbázisában 2 putyint, törltem is, megoldódott.

2022. máj. 10. 23:13
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

# 3/

"Hosts" listába kell berakni, de rootolni kell hozzá az androidot!

Jó telefonos / informatikus megoldja!

Az életbe nem éri el róla a yt-t se appon, se böngészőn, se wifin még másik internettel sem.

2022. máj. 10. 23:15
 10/15 anonim ***** válasza:

Ez fészbuk letiltásának képes magyarázata, de a youtube szervereit is ezen az elven lehet blokkolni.

A program amivel eléri a hosts- file-t mellékes, a lényeg, hogy abba a file-ba kell menteni a tiltott kiszolgálók eléréseit.

[link]

2022. máj. 10. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!