Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért piszkálnak azzal, hogy...

Miért piszkálnak azzal, hogy vegyek okostelefont, ha én nem akarok?

Figyelt kérdés
Volt már okostelefonom, de mindenhol azt vártam, hogy mikor pittyeg, akkor is nyomogattam, ha amúgy nem is volt semmi érdekes rajt, sokszor mikor már aludni mentem volna, akkor is tiktokoztam stb akár 1 órát is. Ha felébredtem első dolgom volt telefonozni stb. mindenhol csak a telefont piszkáltam. Aztán úgy alakult, hogy leejetettem a telom és összetört a kijelzője. Eleinte nem volt pénzem megcsináltatni, 1 hónapig nyomógombost használtam. Csak időtnézni meg ha hívtak akkor vettem elő és azóta sokkal jobban érzem magam, nem is vagyok olyan stresszes meg több időm van mindenre. De mivel 20 éves vagyok minden haverom ezzel csesztet, hogy milyen gáz hogy nincs telóm, csajok mit gondolnak rólam, kinevetnek. Meg, hogy hogy bírok teló nélkül élni stb. De én nem akarok, elég nekem a nyomógombos.
2022. máj. 9. 15:44
1 2
 11/16 Szirty ***** válasza:
0%

"Teljesen, maximálisan, elképesztően, messzemenőkig lényegtelen."

Neked lehet hogy az. Nem mondtam hogy ne csináld!

"Mindenesetre a lista többi eleméhez mit szólsz?"

Valószínűleg számodra az is teljesen, maximálisan, elképesztően, messzemenőkig lényegtelen hogy mit szólok, mivel nem foglak meggyőzni annak ellenkezőjéről amiket összeírtál.

De nem is akarlak meggyőzni.

2022. máj. 10. 10:58
 12/16 anonim ***** válasza:

"Valószínűleg számodra az is teljesen, maximálisan, elképesztően, messzemenőkig lényegtelen hogy mit szólok, mivel nem foglak meggyőzni annak ellenkezőjéről amiket összeírtál.

De nem is akarlak meggyőzni."

Pedig rohadtul érdekelne, hogy mivel győzöl meg, hogy ha valami hasznos és a hétköznapi életben is széleskörben használható, akkor miért ne használja.

2022. máj. 10. 12:33
 13/16 Szirty ***** válasza:

Az okostelefonnak is megvan a hátránya ahogy minden másnak is.

Mindenki maga döntheti el hogy az előnyökért cserébe kívánja-e élvezni ezeket a hátrányokat is.

2022. máj. 10. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:
És mik a hátrányai? Komolyan kérdezem.
2022. máj. 10. 12:40
 15/16 Szirty ***** válasza:

Ilyenkor szokott itt jönni hogy válaszolok a "kihívásra" felsorolom ami miatt lehülyéznek.

Ezúttal ezt a szakaszt kihagyom.

2022. máj. 10. 16:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Aha, de most remélem azt tudod, hogy ez így az én szemszögemből úgy tűnik, hogy vagy nincsenek érveid csak nem akarod elismerni vagy azt, hogy csak szimplán trollkodsz.
2022. máj. 10. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!