Egy Samsung Galaxy A13-nak 64GB tárhely nem idelyét múlt?
Figyelt kérdés
Van 128-as,256-os és 512GB. De 64 Samsung Galaxy A13-nak? Nem kevés?2022. máj. 5. 07:01
A kérdező szavazást indított:
Kevés
Nem annyira
Nem
16 szavazat
1/15 anonim válasza:
Nem idejét múlt, miért lenne az, 32GB sem lenne. Főleg egy viszonylag alacsony kategóriás telefon esetén.
2/15 anonim válasza:
Hát nekem is 64Gb-os telefonom van (új), és direkt választottam ezt mert bőven elég
3/15 anonim válasza:
Én tavaly télen 32 GB-st választottam, nekem elég. (Az előző kb. 10 GB-s lehetett, és azért kellett lecserélni, mert a rendszer megtöltötte a memóriát. Azért ezt választottam, mert ez a telefon esett kézre a legjobban, és ez fontosabb volt, mint hogy a tárhelyem kihasználatlan része még nagyobb legyen:D)
4/15 anonim válasza:
Attól is függ, hogy személy szerint mennyire van szükséged, viszont a tárhely típusa (eMMC) és a grafikus chip (Mali-G52) sokkal elavultabbak!
5/15 anonim válasza:
"A Galaxy A13 kombinálja a nyolcmagos processzor feldolgozási teljesítményt az akár 3GB 32ROM, 4GB 64ROM és 128ROM-mal, hogy gyors és hatékony teljesítményt nyújtson az adott feladathoz. Élvezd a 32 GB/64 GB/128 GB belső tárhelyet, és MicroSD-kártyával akár további 1 TB-ot is hozzáadhatsz."
akár további 1 TB-ot is
6/15 anonim válasza:
iPhone se 2020 64gbom van. Nem érzem kevésnek pedig játék is van rajta
8/15 anonim válasza:
#6os vagyok. Miért kaptam lepontozást? Mert nem a legújabb iphoneom van? Mert a legkisebb tárhelyes új iphone? Mert iphone?
9/15 A kérdező kommentje:
Már megvan. És tényleg jó
2022. máj. 5. 20:43
10/15 anonim válasza:
#4-es vagyok. Én felpontoztalak, kinek mekkora elég, ez egyéni dolog, felhasználástól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!