Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telefon! De milyet? Max...

Új telefon! De milyet? Max 110ezer ft!

Figyelt kérdés

Talán jövő héten vennénk, de az is lehet, hogy karácsonykor, ez tőlem függ, hogy mikor szeretném, de jövő hétnél biztos nem előbb.

Szóval max ár 110e ft [vagyis Samsung Wave Media Marktos ára] bár nagyon örülnék, ha nem kéne ennyit költeni rá.

Pár feltétel:

Ne legyen zárt op.rendszeres

wi-fi

gps

érintőképernyős legyen

ne legyen ronda

Eddig 2 esélyes van: Samsung Wave és SE xperia x10 mini pro.

Ti mit ajánlanátok? Ha nem telót ajánlatok, akkor azt írjátok le, hogy a 2esélyes közül melyiket, és miért!

Ja, és NEM SZERETNÉK HASZNÁLT telefont semmikép sem!

És mindenképpen függetlenbe szeretném [tehát nem t-mobile, telenor, vodafone vagy djuice]! És jó lenne, ha valamilyen szegedi üzletben meglehetne venni

Köszi a válaszokat előre is!

2010. szept. 16. 20:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nokia N900. Ennél királyabb teló nincs.

Azt csinálsz vele amit akarsz... sztereo hangszórók, nem torzít mint a desire, egy 2. laptop...

2010. szept. 17. 07:23
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem értelek titeket mi a probléma ezzel. Az én munkámhoz is ilyesmi teló kell. Mondjuk nálam azér nem ilyen fontos a külső.:D Ja és nem olyan egyszerű minden pillanatba elővenni a laptopot.;) Amúgy egybe én se adnék ki ennyit telefonra. Én részletre akarok venni HTC Legendet.
2010. szept. 17. 10:24
 23/27 A kérdező kommentje:

Na, végre pár rendes válasz is :)

Utolsó: Hát igen,,.... egyben elég sok, de ha részletre venném, úgy meg még többe jönne ki, ezért döntöttem az mellett, hogy csak simán, részlet nélkül megveszem függetlenbe.

2010. szept. 17. 14:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Szegeden számítástecnikában szerintem a legkorrektebb bolt az Alabárdos étterem és a Palánk fagyizó között van.Szemben a Vendéglő a régi hídhoz-van.Ha szegedi vagy,megtalálod.Néhány cégnek pár éve ők szállítottak exkluzív telókat.Utcát,címet nem tudok.
2010. szept. 17. 14:21
 25/27 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

OFF:

Azért hurrognak le, mert egy átlag embernek nincsen ennyi havi jövedelme összesen. Valakinek nincs is cipőre vagy valami olyanra pénze ami tényleg létfontosság. Esőkabátra gyűjtök egy ideje, de nemigen akar összejönni rá. Pedig aztán 5ezer ft nem oylan hűű, de nagy lé.

Gondolkozz el azon, hogy a legtöbb ember nem kap gazdag szülőket akik segítenek vállakozást vagy saját lakást beserezni, fenntartani, de egyáltalán beiskoláztatni, hogy később is jól keressen.

Te meg egy havi, de sokunknak 2 havi fizujából veszel telót!

13-ért vettem függetlent és jól elvagyok evvel is.

Ok, örülök, hogy jól élsz, de ne legyél ideges ha valaki lereagál. Sajnos a mai világ kihozza az emberekből azt, hogy irigyek legyenek.

Ez van! Engedd el a szemed előtt ezeket a kommenteket, pontozd le aztán csumi.

2010. szept. 18. 20:33
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát, nem mondom, hogy gazdagok vagyunk, meg ennél azért a havi fizu több, de most más munkára bejött egy kis zsé, azért bírom most megvenni a telefont!
2010. szept. 18. 21:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekünk most lett 2 jó telefonunk! Nekem egy NokiaX2-s/a 7 éves SonyS700 helyett/...A fiam/22/ egy SonyW595-t kap...majd kedden.
2010. szept. 18. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!