Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telefon! De milyet? Max...

Új telefon! De milyet? Max 110ezer ft!

Figyelt kérdés

Talán jövő héten vennénk, de az is lehet, hogy karácsonykor, ez tőlem függ, hogy mikor szeretném, de jövő hétnél biztos nem előbb.

Szóval max ár 110e ft [vagyis Samsung Wave Media Marktos ára] bár nagyon örülnék, ha nem kéne ennyit költeni rá.

Pár feltétel:

Ne legyen zárt op.rendszeres

wi-fi

gps

érintőképernyős legyen

ne legyen ronda

Eddig 2 esélyes van: Samsung Wave és SE xperia x10 mini pro.

Ti mit ajánlanátok? Ha nem telót ajánlatok, akkor azt írjátok le, hogy a 2esélyes közül melyiket, és miért!

Ja, és NEM SZERETNÉK HASZNÁLT telefont semmikép sem!

És mindenképpen függetlenbe szeretném [tehát nem t-mobile, telenor, vodafone vagy djuice]! És jó lenne, ha valamilyen szegedi üzletben meglehetne venni

Köszi a válaszokat előre is!

2010. szept. 16. 20:44
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Azt az 1-2 rendes választ köszi! :)

A többieknek meg...bocs, de szánalom. Kértem tanácsot, hogy milyen telefont vegyek. Mondtam egy árat, erre ti meg itt nekem jöttök. Eltudom dönteni, hogy mennyi pénzt szánok egy telefonra.

Aki meg írta, hogy vegyek laptopot...kössz, már van!

Amúgy meg tudom, hogy Media Markt drága üzlet, de Szegeden nem nagyon van olyan üzlet, ahol olcsóbban lehet kapni, ha meg van, akkor várnám az ajánlatokat! Boltokat, mert személyesen szeretném megvenni, de azért köszi a vaterás linket!

2010. szept. 16. 21:49
 12/27 anonim ***** válasza:
normális ember ennyiből inkább vesz egy laptopot, abban is van minden, wifi, gps, telefonálni is lehet akár
2010. szept. 16. 21:50
 13/27 A kérdező kommentje:
Mondom, laptopom VAN!
2010. szept. 16. 21:51
 14/27 anonim ***** válasza:
akkor mi a fenének még egy mobil ami ugyanazt tudja mint egy laptop? elárulnád? ha túl sok a pénzed megadom a számlaszámom és elküldheted... én tudnám értelmes dolgokra költeni.
2010. szept. 16. 21:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? vagy a szüleid pénzét szórod?
2010. szept. 16. 21:55
 16/27 A kérdező kommentje:
Ugyanazt tudja mint a laptop? Nem azért, de melyik laptop fér be a zsebembe, tud telefonálni, vagy van rajta gps?
2010. szept. 16. 22:05
 17/27 anonim ***** válasza:

nokia n79?

ez tenyleg mindent tud az erintekepernyon kivul. meg rca kimenenet is van rajta, ami eleg ritka egy telefon. es a 110hez kepest olcsobb is.

2010. szept. 16. 22:19
 18/27 anonim ***** válasza:

ritka nagy marha, aki ennyiért vesz telefont.

Egyrészt mert az új technológiák még kiforratlanok benne, másrészt falhoz vághatod magad, ha lezsebelik tőled...

2010. szept. 16. 23:23
 19/27 anonim ***** válasza:

Ne legyen zárt op.rendszeres

wi-fi

gps

érintőképernyős legyen

ne legyen ronda

Első 4-et a 30 ezer Ft-s voda 845-öm tudja... az ötödik meg ízlés kérdése. Nekem pl ez sokkal jobban tetszik a nexus one-nál.

2010. szept. 17. 01:50
 20/27 anonim ***** válasza:

Most nem azért miért érdekel titeket, hogy mennyiért vesz (jelen esettben a kérdező) teefont? Ő tudja, hogy mennyiért akar telefont venni.

Amúgy én HTC Desire-t ajánlom ha hozzá tudsz tenni még + 11 ezer forintott. Példáúl a vas miatt ajánlanám. Itt megtudod nézni.: [link] Amúgy Android OS van rajta szóval jól személyreszabható.

Vagy HTC HD2 [link] bár ezen a telefonon WIN OS van. Nem nagyon dicsérik inkább szídják.

2010. szept. 17. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!