Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb és legroszabb...

Melyik a legjobb és legroszabb Kínai telefon gyártó?

Figyelt kérdés
A Samsung nem kínai. Nem csak a felső kategória a lényeg Azért nem szerepel a listán. A listán a legjobbra lehet szavazni. A legroszabbat pedig írjátok le. Tudom, hogy eleve a Homtom, a legroszabb. De most azokról a Kínaiakról van szó akik elvileg jó telefonokat gyártanak. Szerintem most az OnePlus és Oppo a legjobbak. Bár előbbi nem gyárt alsó-közép kategóriás telokat. Régen jó volt nagyon az LG és a Verne. A legroszabb most a Xiaomi. Régen meg a Sony.

2022. máj. 1. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

A Note 11 Pro annyiból full visszalépés, hogy 12 nm-es MTK-proci van benne és csak FHD@30fps a max. videózása - szerintem is kész vicc, de akinek a videózás nem lényeg, annak is a proci miatt az 5G-s verzió nagyon komoly lesz a 6 nm-es Snapdragonnal, na és a 67 wattos gyorstöltés...

Viszont 1 éves típus még egész jó, és a Note 10 Pro összeségében az egyik legjobb Xiaomi telefon 100-110 ezer Ft alatt!

2022. máj. 1. 21:23
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Ez a kérdés a legjobb példa arra, hogy miért ne írjon valaki a gyakorira részegen.
2022. máj. 1. 21:27
 13/14 A kérdező kommentje:

A Xiaomi telefonok lennének a legjobbak a többség véleménye szerint? Pedig nekem és sok más embernek rengeteg gondja volt vele, a MIUI miatt leginkább.

És egyébként a Xiaomi Redmi Note 11S-ben ugyanaz a proci van mint a Redmi Note 11 Proban.

2022. máj. 1. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Mellesleg megjegyezném, bár Xiaomi telefonnal (még) nincs tapasztalatom, de épp telefonvásárlás előtt állok, és véglegesen még nem döntöttem, de a Redmi Note 10 Pro nagyon erős esélyes (3 Samsunggal holtversenyben)! A hardver önmagáért beszél, ehhez képest az ára eléggé vonzó, de sokan dícsérik, kb. csak a szoftver “zsákbamacska”. Azt olvastam, hogy a MIUI egyetlen hátránya, hogy tele van reklámokkal, ugyanakkor ezt a beállításokban elvileg ki is lehet kapcsolni, vagy legalábbis blokkolni!
2022. máj. 3. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!