Xiomi Note 10 Pro miből lehet gyanakodni, hogy szériahibás?
Figyelt kérdés
Van egy fent említett telefonom. Többször észre vettem, hogy hangosításnál pl le kell zárni a kijelzőt utána újra feloldani és csak utána működik a gomb. Vagy a messenger mikor valaki ír nekem és megjelenik az úgy mond buborék, megnyitom de üres. Aztán bezárom és újra megnyitom és látszódik mit írt nekem az illető.
Ezek a számomra hibák mitől vannak?
2022. ápr. 24. 16:58
1/1 anonim válasza:
Ez most melyik a Mi Note 10 Pro vagy a Redmi Note 10 Pro.
Mert igazából az utóbbival is voltak bajok. De kevesebb. Ezért kellett volna Poco F3-at venni helyette. A Mi Note 10 Probol viszont sok széria hibás modell volt. Pedig a kamerája az nagyon korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!