S22 vagy Iphone 13?
"És szerintetek, ha fotózási szempontból nézzük, akkor melyik lehet előnyösebb?"
6-os vagyok. Amennyire én néztem tesztekben, nappali fényképeknél általában az S22 volt jobb, éjszakai képeknél meg az iPhone 13. De amúgy szerintem általában marginális a különbség.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából világ életemben Samsung és Android párti voltam, de most úgy alakult, hogy (kitudja miért) megtetszett az Iphone 13 is a csúcskategóriás S-ek mellett. Eddig ilyen még nem fordult elő. Az IOS-szel így meg kell majd barátkozni, ha végül a 13 mellett döntök. Lehet, hogy most affelé kicsit jobban húz a szívem. Meglátjuk.
Olvastam és tesztekben is láttam, hogy a 13 nem tud makrót fotózni. Ez szerintetek mennyire "nagy" probléma?
"Olvastam és tesztekben is láttam, hogy a 13 nem tud makrót fotózni. Ez szerintetek mennyire "nagy" probléma?"
Szoktál makrót fotózni? Ha igen, akkor probléma. Ha nem, akkor nem.
Én pl. nem tudtam hogy nem tud makrót fényképezni, de az előző telefonomon sem próbáltam soha ilyet. Viszont amit biztosan tudok, hogy telefotó kamera nincs a sima 13-mon (mondjuk ezt sem használtam soha az előző telefonomon sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!