S22 vagy Iphone 13?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb választás?

2022. ápr. 21. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Samsung, nyilván.
2022. ápr. 21. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:

"És szerintetek, ha fotózási szempontból nézzük, akkor melyik lehet előnyösebb?"

6-os vagyok. Amennyire én néztem tesztekben, nappali fényképeknél általában az S22 volt jobb, éjszakai képeknél meg az iPhone 13. De amúgy szerintem általában marginális a különbség.

2022. ápr. 21. 23:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint 10 év Samsung után váltottam nemrég Iphone 13-ra. Nagyon imádom a Samsungot, tényleg baromi jók a csúcsmodellek. De nem bántam meg a váltást. Bevallom, rettentő nehéz volt az első pár hét az Iphone-al, nehezen boldogultam rajta, nem tudtam a trükköket, stb. De most, hogy megszoktam már, hatalmas élmény. A face ID, az apple pay 2 baromi jó funkció, amit imdáok, és a Samsung ugye nem tudja ennyire gördülékenyen. Lehet, hogy papíron a kamera a Samsungokon is ugyanolyan jó, mint az Iphone-on, de amilyen fotókat lehet lőni a 13-assal, az egészen más dimenzió. És az enyémen nincs is tele kamera. És kicsit nehéz együttélni az ilyen hülyeségekkel, hogy PC-ről nem lehet képeket tenni a telefonra. Vagy a beállítási lehetőségek nagyon limitáltak. De ha megszokod, utána tökéletes.
2022. ápr. 21. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Iphone 13 messze jobb telo mint a samnsung s22. Nem írok róla ódákat, ha annyira érdekel keress vissza kérdésekbe, vagy olvas/nézél róluk tesztet.
2022. ápr. 22. 05:09
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igazából világ életemben Samsung és Android párti voltam, de most úgy alakult, hogy (kitudja miért) megtetszett az Iphone 13 is a csúcskategóriás S-ek mellett. Eddig ilyen még nem fordult elő. Az IOS-szel így meg kell majd barátkozni, ha végül a 13 mellett döntök. Lehet, hogy most affelé kicsit jobban húz a szívem. Meglátjuk.

Olvastam és tesztekben is láttam, hogy a 13 nem tud makrót fotózni. Ez szerintetek mennyire "nagy" probléma?

2022. ápr. 22. 08:19
 16/16 anonim ***** válasza:

"Olvastam és tesztekben is láttam, hogy a 13 nem tud makrót fotózni. Ez szerintetek mennyire "nagy" probléma?"

Szoktál makrót fotózni? Ha igen, akkor probléma. Ha nem, akkor nem.

Én pl. nem tudtam hogy nem tud makrót fényképezni, de az előző telefonomon sem próbáltam soha ilyet. Viszont amit biztosan tudok, hogy telefotó kamera nincs a sima 13-mon (mondjuk ezt sem használtam soha az előző telefonomon sem).

2022. ápr. 22. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!