Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akik az iphone ellen vannak...

Akik az iphone ellen vannak azok miért?

Figyelt kérdés
Oké, hogy drága, de sok flagship android is hasonló áron van. Oké, hogy viszonylag gyenge az aksi. Oké, hogy zárt a rendszer, de egy átlag felhasználó nem biztos, hogy mókolni akarja a telót. Akkor miért ez a nagy ellenségeskedés az iphoneosokkal szemben?
2022. ápr. 19. 22:45
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
76%

Én is 2-3 hétig keresgéltem. Szerintem az összes korábbi telefonom együttvéve sem került ennyibe, mint ez, de most úgy döntöttem, hogy nem verem a fogamhoz a garast.

Aztán majd kiderül, hogy igazam volt, vagy sem. Legalább ha lesz hosszútávú tapasztalatom is a telefonnal és arra jutok hogy nem tetszik, akkor már megalapozottan fröcsöghetek rá a továbbiakban :D De egyelőre tetszik. Ráadásul ahogy néztem a használt telefonjaik árát, elég sok pénzért el lehet adni használtan is pár évesen. A korábbi telefonjaim közül egyik sem volt olyan állapotban 3-4 évesen, hogy el mertem volna adni bárkinek is.

2022. ápr. 20. 14:37
 22/53 anonim ***** válasza:
64%

"A korábbi telefonjaim közül egyik sem volt olyan állapotban 3-4 évesen, hogy el mertem volna adni bárkinek is"

Én csak azt az egyet nem adtam el, amelyiket véletlen leejtettem és keresztben berepedt a kijelzője. Az összes többit elpasszoltam. 2-3 évesen.

Szerintem mindent el lehet adni, de ebben a faterom az ász. Anno egy alap Samsung telefont, ami 2 éves volt és az akkuja már tropa, sikeresen elpasszolt egy tizesért...

2022. ápr. 20. 14:55
 23/53 anonim ***** válasza:
64%
Én meg nem akarok másokat átvágni, ha olyan a telefon, hogy már nem adnék érte én sem egy fillért sem, akkor nem adom el. Főleg azért, mert eddig szinte kivétel nélkül csak akkor cseréltem telefont, amikor már használhatatlanná vált. (Esetleg ha nem ment teljesen gallyra, akkor is inkább elajándékoztam családi/baráti körben.)
2022. ápr. 20. 15:00
 24/53 Hintalow ***** válasza:
85%

Magával a márkával/rendszerrel semmi bajom nincs, jól használhatónak tartom.

De èn kb 100.000 ft-ot vagyok hajlandó telefonèrt kiadni, abból iphonnál sacc 4 èves modelt lehet venni, használtan.

Szóval maradok android vonalon 🙂

2022. ápr. 20. 16:32
 25/53 anonim ***** válasza:
79%
#24: Pontosan! Az iPhone alapjában nem rossz, csak túlárazott, illetve nincs belőle középkategória, míg Androidból van.
2022. ápr. 20. 16:54
 26/53 anonim ***** válasza:
22%

Jaj fejezzük már be ezt, hogy túlárazott. Pár héttel ezelőttig én is ezt mondtam volna, de ha nem hiszed, akkor kezdj el túrkálni a hasonló képességű Androidos telefonok között. Hol túlárazott egy 320 ezres iPhone, ha Xiaomik vannak 450 ezer (!!!!) forintért? Ha a konkurencia is ebben az ársávban van, akkor nem túlárazott.

Nyilván senkinek sem létszükséglet egy ilyen telefon, ebből a szempontból mondhatjuk, hogy "túlárazott", mert nem ér meg neked ennyit. De ha valaki ilyet akar, akkor más gyártónál sem kapja meg olcsóbban.

Vannak az Applenek baromira túlárazott termékei, de a telefonjuk pont nem az szerintem.

2022. ápr. 20. 17:01
 27/53 Veteránmacska ***** válasza:
0%
hiába ugyanannyi egy androidos csúcstefonnak az ára mint egy iPhone-nak (vagy több) ha az android ára csökkenni fog drasztikusan. még egy iPhone-nak csak minimálisan csökken az ára. túlárazott vagy nem túlárazott, ez nézőpont kérdése! ha valaki nem tömegtelefont akar, hanem ki akar lógni a sorból annak megér az IOS rendszer ennyit. akinek elég az android az túlárazottnak fogja gondolni. miért csábítobb egy iPhone? mert használja boldog-boldogtalan! még valaki használ egy csúcs droidod egy iPhone árán, több százezerért, addig a jóska használ 80 ért egy ugyanojan használható droidod és semmiről sem marad le. aztán ha megveszed a csúcs androidot, pmr honnap és lemegy az ára jönnek jobban olcsóbbért, aztán láton h jóska lecserélte a 80 ezres droidját 6 hónap után egy újabb 80 ezresre, ami már tud annyit amit megvett a másik több százezerért. ez az ami szemet szúr. iphonál nincs ilyen! ha megveszet tartja árát, és kivétel mindenkinek meg kell fizetni. és valakit ez nem érdekel, de valakit igen.
2022. ápr. 20. 17:27
 28/53 Veteránmacska ***** válasza:
0%
droidot használ boldog-boldogtalan*
2022. ápr. 20. 17:29
 29/53 anonim ***** válasza:
60%
Na azért kurvára röhögnék, ha tudnál olyan 80 ezres telefont mutatni, ami mondjuk bármiben jobb mint egy 1-2 éves csúcsmodell :D Ilyen nincs, bilibe lóg a kezed.
2022. ápr. 20. 17:32
 30/53 Veteránmacska ***** válasza:
0%

példáuk a xiaomi mi 11 lite!

hasonlítsd össze pl tavajelőtti csúcsmodellel! persze csúcsmodellek között is vannak különbségek, és ha nem is jobb egy xiaomi mint 2 éves csúcs, de tud annyit, oké a 2 éves csúcsmobil jobb lehet, de csak kamerában, üzemidőmen semmi képp. már csak azért se mert az akku romlik idővel, aztán egy 2 éves csúmodell kijelzőbe csak 60 hertz,gyorsabb töltés, vagy ugyanannyi, a lényeg hogy én ezért nem vennék android csúcsmobilt 250 ezerért, ha egy év múlva kijön egy közép kategória droid 150 ért és tud annyit!

a csúcspocit úgyse használod ki, kijelzőn órákat játszani fárasztó és kimerítő! kameráman sincsennek olyan nagy eltérések már, úgyse rakod ki kiállításba a fényképeidet mondva hogy hű de jó kép csúcskategória csinálta. facebookra intsagrammra tik-tokkra a kutya nem nézi milyen telóval csináltad úgyis kis kijelzőn nézik azon meg legtöbb kép jól néz ki. ha fényképezésre kell valakinek az vesz egy fényképezőgépet.

2022. ápr. 20. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!