Hogyan tudok legolcsóbban adatforgalmat vásárolni a telefonomra?
Figyelt kérdés
Az, hogy hány forint telefonálni meg sms-t küldeni, nagyjából mindegy nekem, mert ezeket a funkciókat csak keveset használom. Igazából internet se kéne túl sok, csak napközben messengerezni és google útvonaltervezőt, illetve mol bubi appot szoktam használni. A számomat szeretném megtartani.2022. ápr. 8. 18:00
11/13 anonim válasza:
ha van digi előfizetésed akkor 1000ft/hó , vagy flotta 6000ft/hó korlátlan telenor
12/13 A kérdező kommentje:
Hát amúgy az a baj, hogy egy hete lettem digis, és így kb. teljesen random, hogy mikor van térerőm, azokon a helyeken is, ahol elvileg van lefedettség. Plusz, a mobilnet egész egyszerűen nem működik pár napja. Szóval a digi nekem csalódás volt, pedig Budapest szívében élek, ahol azért kéne, hogy legyen térerő.
2022. ápr. 8. 19:09
13/13 anonim válasza:
Szerintem is a Telekom Maraton csomagjai a legjobbak ilyen felhasználási mód mellé.
Egyszer megveszed, és használod amíg el nem fogy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!