Feltöltőkártyás telefon regisztrációnál megadhatok hamis adatokat?
Ellenőrzik az adatokat, szóval hamisat nem tudsz megadni.
Legfeljebb valaki másét, ha mindent tudsz róla.. igazolványszámok, stb.
Persze az is bűncselekmény lenne.
"Nem szeretem kiadni az adataimat."
Van egy rossz hírem... Már azzal, hogy a gyakorira regisztráltál kiadtál egy csomó adatot...
"Utána meg zaklatnak mindenféle telefonálgatók."
Van lehetőséges letiltani a tudakozót és titkosítani a számot.
De mivel már a számok elfogytak, ezért egy olyan számot fogsz kapni ami régebben másé, másoké volt, ezért ígyis-úgyis fognak "zaklatni". Akkor is zaklatnának ha nem adod meg az adataidat, mert a számot már ismerik az előző tulajdonos által. Elég ha egyszer nem figyelt valaki és bepipálta, hogy küldhetnek neki reklámot arra a számra. Onnantól kezdve bekerült egy nyilvános adatbázisba a számés azt az adatot bármilyen cég megvásárolhatja és küldhet neked promociós céllal üzenetet, vagy felhívhat.
"nem vagyok se terrorista,sem bűnöző."
Minden terrorista és bűnöző ezt mondja :D
"nem szeretném hogy a nevemhez köthető legyen."
Érdekesek az emberek... A facebookra azt is felírjátok hogy mikor sz.tok, de a telefonszámhoz már nem akarod adni a neved? Meg gondolom a villanyóra és a vízóra is név nélkül van a házban igaz? Meg a ház/lakás is csak úgy üres tulajdoni lappal szerepel a fő'dhivatalban... és a választáskor is egy üres papírt kaptál amikor névjegyzékbe vettek, nem volt rajta a neved ugye?
Essen már le hogy ilyeneket nem lehet csinálni. Ha mégis sikerül akkor törvényt sértesz.
"Nem szeretem kiadni az adataimat."
Nekem titkos a telefonszámom ettől még telefonálnak.
Nem azért mert megszerezték, hanem random hivásokat csinálnak.
Innen kezdve már tovább tudják adni, boltolni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!