Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyszülőnek melyik lenne a...

Nagyszülőnek melyik lenne a használhatóbb telefon ezek közül?

Figyelt kérdés

3 telefonunk van elfekvőbe, amiből egyet nagyszülő használna.

Ez a 3:

Samsung Galaxy Note 5 4/64gb, ennek az a baja, hogy kb 5-6 órát bír az akksija, de ezenkívül semmi baja

iPhone 6s 2/128gb, ez valamiért nem olvassa be az ujjlenyomatot, de tökéletesen működik, 100%-os akksija van

Huawei Y6II 2/16gb, be van repedve a képernyője, és nem jó a vakuja, de ezenkívül semmi baja.

Ez a 3 közül melyik lenne a leghasználhatóbb?

Főként videóhívásozna, youtube-ot nézne, zenét hallgatna, illetve facebookozna, ezért fontos lenne hogy ne akadozzon, hangos legyen, és legyen használható.

2022. ápr. 7. 22:48
A kérdező szavazást indított:
Samsung Galaxy Note 5
iPhone 6s
Huawei Y6II
Egyik se :(
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Add el ezt a hármat valami gsmnek amennyiért beveszik és vegyél neki egy belépő középkategóriát százért.
2022. ápr. 7. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tehat van 3 keszuleked, mindnek van egy alapfunkciot erinto problemaja de persze 'amugy' hibatlan - csak a torka veres.

Utalod a nagyszuloket valamiert, hogy szemetet akarsz rajuk sozni?

2022. ápr. 7. 23:02
 3/9 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ha már ezek közül kell választani, akkor iphone. Ezt a legegyszerűbb használni szerintem. Jelkóddal vagy anélkül is tudják használni így még egyszerűbb.
2022. ápr. 8. 06:09
 4/9 anonim válasza:
100%
#Csaka🍏
2022. ápr. 8. 08:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A nagyszülők egyáltalán megbírkóznának egy okostelefonnal? Ha eddig nem volt nekik, akkor lehet egyszerűbb venni nekik egy direkt öregeknek való mobiltelefont.

Mindenesetre én a Note 5-öt mondanám, már csak a mérete miatt is. Nem tudom milyen a nagyszülők szeme...

2022. ápr. 8. 11:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Volt már neki okostelefon, de elromlott.

Jelenleg megkapta az iPhone-t, és a Samsungot, mondtam neki hogy tanulmányozza melyik a jobb.

Eddig az alma furcsa neki, mert csak egy gomb van(meg persze sokáig frissített), a Samsungot is nézegette, de szerinte halkabb mint a másik.

Előző telefonja egy Navon m505 4g volt, aminek meghalt az akksija, másikat nem nagyon találni, ez a 3 telefon meg valószínüleg többet tudna mint a Navon.

2022. ápr. 8. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Én édesanyámon látom, hogy nem jó a szeme, igy amikor tabletem volt, azon játszott (azt látta). Nem opció a net bekötése tablettel (wifi csatlakoztatás), vagy sim kártyás tablet amiröl telefonálhat?
2022. ápr. 9. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem add el a 3 telót és vegyetek belőle egy középkategóriás samsungot aminek nagy a kijelzője.
2022. ápr. 9. 20:30
 9/9 Morzsi007 ***** válasza:
Lehet nagyítani az iphone-on is.
2022. ápr. 10. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!