Lehet így telefont cserélni?
Üdv!
Yetteles vagyok, és kihoztam egy Apple iPhone 13-ast két hónapja. Azért ezt, mert akkor nem volt elérhető a 13 Pro típus. Tudja valaki, hogy létezik olyan, hogy szerződésmódosítással lehet cserélni a részletfizetést a Pro-ra? Előre is köszönöm!
Készülékcsere lehetséges a meglevő tarifacsomagban, abban az esetben ha kifizeted a jelenlegi telefonodat teljes összegben, ezután még rá fizetsz naaaagyon sok pénzt, és kezdődik előlről a 2 év hűségidő.
Én is cseréltem már telefont a hűség lejárta előtt 2 hónappal, igaz a telefon törlesztője lejárt, de a fentmaradó 2 hónapot ki kellet fizetnem.
Szerintem így van, de a telefonos ügyfélszolgálat biztosan tud segíteni. Ez már 2 éve volt, nem tudom, hogy azóta változott-e valami.
Előbb kellett volna gondolkodnod.
Most kifizeted a 13-at meg a kötbéreket meg mindent amit odaszámláznak még.
Aztán indíthatod a 13 pro-ra újból a hűséges, részletes szerződést.
Azt a kurv-a... :D
Hát, mondjuk.. tényleg nem tudom mit vártam emberektől. Hármas, köszi szépen, én is hasonlóra gondoltam, de kíváncsi voltam személyes tapasztalatokra. Az összes többi meg.. :D Én nem is értem. Az, hogy nem mindegy-e, szerintem teljesen magándolog mindenkinél, de egyébként tessetek utánanézni a két készüléktípus közti különbségnek, és talán megvilágosodtok annyira, hogy legközelebb nem írtok ilyen eszeveszett fasságokat. :) Nyilván az Apple kiad két ugyanolyan készüléket más árazással, más karakterisztikákkal.
Wow,gyorsabban tölt be a facebook,3kamerája van és valamennyivel többet tud,és jobb akksi.Aztaa kva…
He seggarc,NEM LEHET ILYEZ CSINÁLNI,te otoba állat🤣🤣Most jöttél ki a barlangbol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!