Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ingyenes a facebook...

Miért nem ingyenes a facebook a SE k 750i-men?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,h van ez az ingyenes Facebook a t-mobilosoknál..nah most én megcsináltam a telefonomon(sony ericsson k 750i)amíg volt rajta zsé addig semmi baj nemvolt vele..de ma elfogyott..:(:( és a többikenek mindenkinek ment(pénz nélkűl) de nekem semmi..:@

És ha valaki tudna valamit mondani errő akkor nagyon örűlnék neki!!BÁRMIT(a témával kapcsolatban)!!

2010. szept. 14. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:

nem ismerem pontosan a telefont de a lényeg:

Facebookon ird be a számod , kapszegy smst abban a 0.facebook.com linkel. Az lehet a baj , hogyha nem egyböl a cimre ugrasz , egy percet felszámláz a böngészö . amit irtam mondszer az tuti.

2010. szept. 14. 18:31
 2/3 A kérdező kommentje:
tudom,már azt megcsináltam-kaptamis 1 linket-letöltött egy java alakalmazást és onnan semmi több..de az a baj a telommal h nincs böngészője..:(:( vagyis nemtudom beírni 0.face.....com-ot
2010. szept. 14. 18:37
 3/3 anonim válasza:
Bameg épp most akartam kiírni én is egy ilyen kérdést hogy hogy lehet k 750i ről ilyet de ezek szerint sehogy én is próbáltam már.. De ha esetleg sikerült írd már le hogy hogyan.:D
2011. aug. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!