T-mobileos x8, nem működik a facebook! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
a teló is tmobileos, a kártya is, működik rendesen. amikor rá akarok lépni a 0.facebook.com-ra akkor rögtön rádob az m.fb.com-ra, és kiírja hogy csak bizonyos szolgáltatóknál működik, de az enyém nem az... letöltöttem az internetbeállításokat is, de úgy sem jó....2011. nov. 8. 16:57
1/5 anonim válasza:
Gyári böngészőt használod? Mert csak azzal működik.
2/5 A kérdező kommentje:
a gyárit használom, az alapértelmezettet. másikat nem is töltöttem le, nem látom értelmét...
2011. nov. 8. 17:40
3/5 anonim válasza:
Akkor már csak az maradt hátra, hogy nem mobilneten hanem wifin használod. Ha ebben sincs igazam akkor marad az ügyfélszolgálat és tőlük próbálsz valami használható megoldást szerezni.
4/5 A kérdező kommentje:
hm. köszi a választ! és azt is most tudtam meg hogy csak az eredeti böngészővel megy... :)
2011. nov. 8. 18:09
5/5 anonim válasza:
Pedig a T-mobile oldalán oda van írva, hogy csak mobilneten megy és csak a gyári böngészővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!