Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az iphone telefonokb...

Miért van az iphone telefonokba vagy 3 féle csavar és miért van egy csomó nagyon pici?

Figyelt kérdés
Szereltem már pár androidos telefont de egyikkel sem szívtam annyit mint az iphone telefonnal 3 féle csavar ráadásul nagyon picik meg minden túl bonyolítva.

2022. márc. 29. 01:51
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

12/

Láttál már te andoridos telefont belülről?Fura,hogy ott nem picik a csavarok meg csak egyféle pl csillag és még sincs semmi gond vele.

2022. márc. 29. 13:01
 22/28 anonim ***** válasza:
70%

Nincs túlbonyolítva. Csak hülye vagy hozzá.

De ha nagyon kell egy indok, hogy miért, akkor válassz

Soros!

Brüsszel!

Baloldal!

Gyúcsán!

2022. márc. 29. 13:01
 23/28 A kérdező kommentje:

13/

Szerintem nem egy a gondolatunk a kóklerségről a kókler az aki megpróbálja megcsinálni aztán szar lesz belőle de én már nem egy telefont javítottam meg pont olyat is amit xy illető gyorsan videós segítséggel meg akart csinálni,csak ezek szerint tehetsége nem sok volt hozzá mert nem tudta,hogy kijelzőt pillanat ragasztóval nem ragasztunk be pl meg sorolhatnám.Na én azt a telót megcsináltam olyan lett mint az új azóta is használják pedig márt nem most volt.

2022. márc. 29. 13:03
 24/28 A kérdező kommentje:

15/

Igen tudom iphonénál az is gond ha véletlenül máshova tekered az ugyan olyan méretű de hosszabb csavart.

2022. márc. 29. 13:04
 25/28 A kérdező kommentje:

22/

Tipikus magyar szarrágó vagy,ismeretlenül is nagy egoval ideböfögsz egy lenéző dumát utálom az ilyen embereket azt sem tudod ki vagyok.Lehet több telefont csináltam már meg mint te egész életedben gyökér,ezt csak azért ha már személyeskedni szeretnél.

2022. márc. 29. 13:06
 26/28 Szirty ***** válasza:
100%

"Nincs túlbonyolítva. Csak hülye vagy hozzá."

Az elvakultság beszél belőled, vagy mi a gond? Szerintem a kérdező sehol nem adott okot arra hogy ilyen hangnemben válaszolj neki...

2022. márc. 29. 17:16
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerelőként nincs is nagyobb szívás, mint mikor valaki már előre elkezdte ,,megcsinalni”, majd feladta, mert nem jött össze. Ilyenkor nem csak az alapvető problémát kell megoldani, hanem azt is, amit a kedves próbálkozó összegányolt, aztán az ügyfélnek áll feljebb, hogy 2x annyi a javítás összege. Na ezért történik mind ez.
2022. márc. 29. 21:39
 28/28 A kérdező kommentje:

27/

Tudom mert ahogy írtam anno nálam is volt már olyan telefon amit megpróbált javítani a tulaja de csak rosszabb lett.

2022. márc. 29. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!