Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az iphone telefonokb...

Miért van az iphone telefonokba vagy 3 féle csavar és miért van egy csomó nagyon pici?

Figyelt kérdés
Szereltem már pár androidos telefont de egyikkel sem szívtam annyit mint az iphone telefonnal 3 féle csavar ráadásul nagyon picik meg minden túl bonyolítva.

2022. márc. 29. 01:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Droidot leejted: jó esetben semmi, rossz esetben bereped a kijelző, működik tovább

iPhonet leejted: pókhálós lesz előlap-hátlap, de ha szerencséd van, még működik.

Javíttotam. Rengeteg embert láttam pókhálós iPhone-nal (igen, persze Androidot is láttam, de kevesebbet), mert ugye javítani méregdrága, újat venni meg mégdrágább, így inkább szenvednek a széttört telefonnal.

Nekem 12 éve vannak Android telefonjaim. Mindet sikerült leejtenem párszor, volt, hogy a kocsiban az ölemből az aszfaltra esett. Egyetlen egyszer fordult elő, hogy betört, akkor is csak keresztbe repedt egy csíkban a kijelző, de gyönyörűen működött tovább a telefon, az érintőkijelző is. Soha semelyik másik telefonom nem tört be.

Az mondjuk igaz, hogy mindig mindegyikre vettem tokot.

2022. márc. 29. 09:10
 12/28 anonim ***** válasza:
ha nagyobbak lennének a csavarok laptop lenne belőle.
2022. márc. 29. 10:09
 13/28 anonim ***** válasza:
Pont azért hogy a kókler szervízeseknek mint amilyen te vagy a lehető legnagyobb szopás legyen szerelni.
2022. márc. 29. 10:14
 14/28 anonim ***** válasza:

Autókhoz, motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz, stb is meg kell venni a spéci szerszámkészleteket. Van olyan szerszámom amit kb 2 évente használok, de akkor nagyon kell.

Vedd meg te is és nem lesz problémád.

2022. márc. 29. 10:30
 15/28 Szirty ***** válasza:

A többféle csavar nem feltétlenül azért probléma mert többféle szerszám kell hozzá.

Inkább az tud szívás lenni ha azonos fejű és átmérőjű csavarból különböző hosszúak vannak és az ember nem figyeli melyiket honnan vette ki... :)

2022. márc. 29. 12:47
 16/28 A kérdező kommentje:

4/

Van hozzá speciális eszközöm mind a 3 féle csavarhúzófej meg van csak nem értem mi a francnak bonyolítani valamit ami egyszerűbben is működne.

2022. márc. 29. 12:51
 17/28 A kérdező kommentje:

5/

Nem vagyok android fan,nem azért használok telefont mert milyen rendszer van rajta szívem szerint inkább használnám a régi 5310-es telefonomat na most akkor milyen fan leszek :D

Van hozzá mindenféle szerszámom.

2022. márc. 29. 12:52
 18/28 A kérdező kommentje:

8/

Az nem szétcseszés ha valaki megtudja javítani szerviz nélkül is.

2022. márc. 29. 12:53
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát ilyen az amikor a magyar ember 8 általánossal megpróbálja megérteni az Apple mérnökeit, de persze nem sikerült, így a jól bevált módszerhez folyamodik: elküldi őket az anyjukba, hogy hülyék hozzá.
2022. márc. 29. 12:54
 20/28 A kérdező kommentje:

9/

Van készletem hozzá de a kérdésben nem az volt,hogy mit és hol vegyek hozzá a kérdés az volt miért van túlbonyolítva xy féle csavar meg ez ilyen kicsi az meg nagyobb meg sorolhatnám.Hát nem először szerelek telefont de ha ezer éve csinálnám is észre vehető lenne a különbség,és ezt tapasztalatból mondom.

Kicsit túlzás ez az android leejted meghal dolog úgy látom iphone mániás vagy :)Nem egy androidos telefont láttam amit leejtettek mégsem halt meg mind kb ugyan annyi halt meg mint iphone mert ha az iphone ugyan úgy kapja a kijelzőn pl az ütést annak is megdöglik pl a kijelzője.Pár ismerősömnek iphone telefonja van és törnek a kijelzők mint a ropi pont úgy mint egy android telefonnál és láttam már nem egy halott iphone telefont is ép úgy mint élő androidot.

2022. márc. 29. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!