Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom letölteni a működő...

Hogy tudom letölteni a működő régi messengert?

Figyelt kérdés
Szóval van egy ősi 2.3.7 androiddal megáldott telefonom és amíg lehet szeretnék rá minél több mindent letölteni és így megmenteni. Pár éve még tudtam használni. Viszont jött a googlenek egy frissítése ami abból áll hogy ezeken az eszközökön semmilyen google fiókba nem lehet belépni igy a play áruházba se. Én elkövettem azt a hibát hogy újratelepítettem így már nem működik semmi ilyesmi. A dolgok nagy részét le tudtam tölteni köztük a Facebookot is ami kiválóan működik de a messenger nem jó. Hiába töltöm le mikor bejelentkezek elkezdi betölteni az üzeneteket, egyéb dolgokat de abban a pillanatba "kijelentkeztet". A messenger liteba be tudok lépni és üzenetet is tudok küldeni ha hozzáadok egy elvileg létező kontaktot de magától nem tölt be semmit hiába írja. Amit mások küldenek azt meg nem kapom meg. Próbáltam több verzióval, adatokat törölni az appból de továbbra se jó. Újabb androidot fogalmam se kell hogy kell letölteni, mi a következmény, mit rontok el stb... Bármi ötlet?

2022. márc. 25. 21:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De régen használtam rajta emlékszem. Meg ha korlátozna akkor valami konkrétabb jelet kellene adni. Pl a google kiírja hogy frissítsd, régi android stb...
2022. márc. 26. 22:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Adtak "konkrétabb jelet", hogy régi az android. 8 évvel ezelőtt.
2022. márc. 27. 09:58
 13/21 anonim ***** válasza:

"Meg ha korlátozna akkor valami konkrétabb jelet kellene adni."

Nem elég konkrét jel, hogy nem működik már? :) Ha most felhívnál valami ügyfélszolgálatost, az is azzal kezdené, hogy frissítsd a rendszert. De sajna van az az eset amikor már nem támogatott a telefon és akkor cserélni kell. Hugom is hasonlóan járt az Iphone-jával, hogy régi, de teljesen jól működik, csak valami banki alkalmazást már nem tud használni, mert az csak az újabb rendszereken fut.

Kár ezen rugóznod, sajnos fogyasztói társadalomban élünk, és direkt azért csinálják ezeket, hogy vegyél új telefont.

Egyébként nem is értem ezeket a folyamatos frissítgetéseket, mert pont a mesenger olyan amit nem javítanak, hanem méginkább elrontottak a frissítésekkel.

2022. márc. 27. 10:06
 14/21 anonim ***** válasza:
13: Az a baj ezzel a felfogással, hogy ha mindenki így gondolkodna, még ma is windows 95-öt használna mindenki betárcsázós internettel, mert mindent el lehetett végezni vele, minek váltani?!
2022. márc. 27. 10:11
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 Lehet váltani, mert mindig van aki az újabbat akarja, de az, hogy ráeröltetik az emberre, azzal, hogy ellehetetlenítik a működését, ezzel kényszerítve az embereket egy új hardver vásárlására, az azért kicsit szemétség. Főleg ha közben amúgy semmi baja az eszköznek, az újaknak meg egyre borsosabb az ára.
2022. márc. 27. 10:24
 16/21 Hintalow ***** válasza:

Már megìrták a tutit, mindegy, hogy a kliensoldalon mit csinálsz, ennyire règi androidra kèszült appot mar nem engednek fel a szerverek, valszeg abból az időből való, amikor mèg nem lètezett külön lite ès normál messenger, illetve a messenger mèg magának a facebooknak (is) szerves rèsze volt.

Nem tudná már a rendszer beilleszteni a jelenlegi ökoszisztèmába 🙂

Őszintèn csodálkozom, hogy mèg egy ennyire règi facebook app megy.

2022. márc. 27. 13:38
 17/21 anonim ***** válasza:
15: Miért kellene végtelenségig támogatni valamit. Elhiszem, hogy például fájt a playstation 3 tulajoknak is, hogy lekapcsolták az online-ról, de egy 15 éves gépről beszélünk, mégis mire vár a cserével?! Hasonlóan a régi mobilokkal is ez a helyzet.
2022. márc. 27. 18:01
 18/21 anonim ***** válasza:
#15 Nem érted a lényeget! Sokakat nem érdekelnek, hogy egy adott programra nem jön frissítés,én például ki is lőttem, hogy a viber meg a messenger frissítse magát, mert csak rosszabb lesz, és pont a viber volt olyan, hogy valamelyik frissítés után tele volt panasossal a gyakori meg a play áruház is, mert nem jelzett ha jött üzenet. De a meglévő felhasználókat ne lehetetlenítsék már el. Most milyen lenne ha azt mondanák, hogy a 15 évnél idősebb autókkal nem közlekedhetsz, vegyél újat, miközben fizeted az adókat utána.
2022. márc. 27. 18:37
 19/21 anonim ***** válasza:
18-as válasz. 17-nek szólt :)
2022. márc. 27. 18:38
 20/21 anonim ***** válasza:
18: Ez már most is megvan. Bizonyos károsanyagkibocsátás fölött nem engednek közútra. Ez olyan, mintha katalizátor nélkül akarnál robogni a régi tragaccsal, mert "gurul az". Attól még nem felel meg a kor követelményeinek.
2022. márc. 27. 19:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!