Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonszakértők! Hogy működik...

Telefonszakértők! Hogy működik a telefon megfigyelése?

Figyelt kérdés

Tavaly butaságokat csináltam, ami miatt 8 és fél hó börtönt kaptam. Már leűltem. A telefonszámom tudták. Több butaság is vot, bevittek a rendőrök kihallgatni, majd elengedtek, de folyt ellenem az ügy és mondták, hogy figyelnek, sose tudom, lehet jönnek utánam. Egyszer álltam egy padnál és 3 nyomozó kiszállt kocsival, megkérdezték hová megyek és elmentek. Az egyik nyomozó az akinél volt az ügyem. Gondolom telefon alapján figyeltek, okostelefon ami volt, az enyém. Én ezután a Media márktban vettem egy 5 ezer forintos kis alaptelefont, kis nyomógombos, ami semmit nem tud csak telefonálni és sms-t küldeni, annak az aksija is kivehető. Az okostelómból kivettem a sim kártyát és beletettem az alaptelefonba. Ki is kapcsoltam és az alaptelefonban benne volt a sim kártyám, de ki volt kapcsolva, viszont az aksi benne volt. Gps pedig nem volt benne, semmi navigáció és, akkor is kijöttek, pont oda ahol voltam, megálltak és leellenőríztek.

Hogy van ez, hogy a rendőrség akkor is tud valakit figyelni, ha egy alaptelefon van nála, az aksi ugye benne van meg a sim kártya, de ki van kapcsolva?

2022. márc. 25. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Marhaság. A kikapcsolt telefon nem kűködik, slussz. A megoldás ennél jóval egyszerűbb.
2022. márc. 25. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Annyit szerintem tudhatnak, hogy melyik adótoronnyal vagy kapcsolatban (kikapcsolt telefonnal is), pontos koordinátákat nem, talán az utcai kamerák is segítettek nekik.
2022. márc. 25. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Van egy olyan alkalmazás, hogy a családunk, látjuk, hogy hol van, vagyis a családtagok. Ha letöltjük és visszaigazolunk egymàsnak, akkor én most látom, hogy anyukám, tesóm otthon van és azt is, hogy melyik szobában.

Én úgy képzelem el, hogy a rendőrség is méterre pontosan tudta, hogy hol vagyok.

Az is lehet, hogy azt is látják, ha pl.itt gyakorin kiírok egy kérdést.

2022. márc. 25. 20:28
 4/7 A kérdező kommentje:
De ez már a múlt a büntetésem megkaptam, most nem kell, hogy figyeljenek.
2022. márc. 25. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
vagy a tégla figyelt téged
2022. márc. 25. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindent látunk.
2022. márc. 26. 06:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem műholdról figyelnek. Hiába kapcslod ki a telcsit, mert amint kilépsz az ajtón fenntről követ a rendszer.
2022. márc. 26. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!