Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a vélemény a Nokia X2-00...

Mi a vélemény a Nokia X2-00 telefontól?

Figyelt kérdés

Gondolom,heti többször van ez a kérdés.Természetesen elolvsatam több tesztet,kellene pár hús-vér ember véleménye is,valamint indok is.

(A Metro-ban most 30e-függetlenül.)

2010. szept. 13. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

terhes vagy.

am én még nem fogtam a kezemben de a tesztek és a pénztárcám alapján egész jó

2010. szept. 13. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
átlagos.
2010. szept. 16. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Reméljük beválik! Vettem a Metro-ban ,mától 30ezer-független-2év garival.

Egy 7 éves Sony S700-t cseréltem le.

2010. szept. 16. 15:38
 4/5 anonim válasza:
Mi az eddigi tapasztalatod? Nagyon gondolkodom rajta, ha esetleg lenne valami negatív tapasztalatod megírhatnád...
2010. okt. 17. 15:17
 5/5 A kérdező kommentje:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:17

Hali! 47/F-"bérből,fizetésből" élő->nyomdász.A 7 éves S.E s700-t cseréltem le.Nem vagyok sznob,nem márka-fan,kellett egy teló.

Előnyök:

-Látom a számokat

-látok sms-t írni.

-2hangszóró/jók/-Nagyon hangos !

-Minden más telóhoz símán csatlakozik BL-n/a Sonyval volt gond/

-SD-kártyás.../Sony>mem.duo-s/

-Nem kell"füles" a rádióhoz(beépített antenna van/

-Én a hangrögzítőt nagyon sokat használom,majd este összegezem az egész napi felvételeket.

Hátrányai:

--Ha billentyűzárnál ránézek,nem látom a nem fogadott hívások kis jelét,csak ha kioldom.

--Számítógéphez MIKRO !!! usb-s madzagot kellett venni hozzá,2500-ért/mini usb van vagy 5-6 otthon/

--A tetején van a töltő,és a "füles" csatlakozás,a használat során vajon 1-2 év múlva elkoszolódik-e ?

--Bár a hátlap fém,a kijelzőt borító műanyag puha,könnyen karcolódik-- lehet,hogy évente polírozni kell.

Bár én elfogult vagyok,de a nagyfiam/21/álma egy SonyW595---az 40ezer---az enyém sokkal több,szebb/fénykép/hangosabb,minőségibb/zene/

2010. okt. 18. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!