Mi a vélemény a Nokia X2-00 telefontól?
Gondolom,heti többször van ez a kérdés.Természetesen elolvsatam több tesztet,kellene pár hús-vér ember véleménye is,valamint indok is.
(A Metro-ban most 30e-függetlenül.)
terhes vagy.
am én még nem fogtam a kezemben de a tesztek és a pénztárcám alapján egész jó
Reméljük beválik! Vettem a Metro-ban ,mától 30ezer-független-2év garival.
Egy 7 éves Sony S700-t cseréltem le.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:17
Hali! 47/F-"bérből,fizetésből" élő->nyomdász.A 7 éves S.E s700-t cseréltem le.Nem vagyok sznob,nem márka-fan,kellett egy teló.
Előnyök:
-Látom a számokat
-látok sms-t írni.
-2hangszóró/jók/-Nagyon hangos !
-Minden más telóhoz símán csatlakozik BL-n/a Sonyval volt gond/
-SD-kártyás.../Sony>mem.duo-s/
-Nem kell"füles" a rádióhoz(beépített antenna van/
-Én a hangrögzítőt nagyon sokat használom,majd este összegezem az egész napi felvételeket.
Hátrányai:
--Ha billentyűzárnál ránézek,nem látom a nem fogadott hívások kis jelét,csak ha kioldom.
--Számítógéphez MIKRO !!! usb-s madzagot kellett venni hozzá,2500-ért/mini usb van vagy 5-6 otthon/
--A tetején van a töltő,és a "füles" csatlakozás,a használat során vajon 1-2 év múlva elkoszolódik-e ?
--Bár a hátlap fém,a kijelzőt borító műanyag puha,könnyen karcolódik-- lehet,hogy évente polírozni kell.
Bár én elfogult vagyok,de a nagyfiam/21/álma egy SonyW595---az 40ezer---az enyém sokkal több,szebb/fénykép/hangosabb,minőségibb/zene/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!