Egy telefonhoz köteles az eladó Magyar nyelvű használati utasítást mellékelni ?
"Egy telefonhoz köteles az eladó Magyar nyelvű használati utasítást mellékelni ?"
Igen. Ami a TELEFON használatát írja le. Azaz: hol kapcsolod be/ki. Amire te gondolsz, az a telefonon futó SZOFTVER, ahhoz pedig nem kell leírtást adni.
"Képtelen vagyok beállítani a kamera felbontását. Már minden végigböngésztem többször, de nem sikerül. "
Biztos, hogy lehet változtatni? Egyébként általában el kell indítani a kamera alkalmazást, és annak a beállításaiban kell keresni.
Nekem egy redmi note 9s van, ott a kamerabeállításokon belül a képminőség opcióban lehet állítani.
De ha felteszel egy másik kamera appot, simán lehet, hogy az részletesebb beállítási lehetőségeket ad.
Sajnos a xiaomik nem kamerában a legerősebbek...
Itt valami qrva nagy gebasz van. A telefonban szerkesztettem a fotót kisebbre és , akkor is 1024-es szélességű képként mentette el.
Lehet, hogy a telefonról az Onedrive-re mentésnél történik valami ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!