Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 150 ezer forintos telefon,...

150 ezer forintos telefon, hogyan kerülhet 80 ezer forintba?

Figyelt kérdés

Nekem nem kell. Az FB láttam

"Biztosítjuk és garanciát vállalunk, ... a klszülék nem büncselekményekből származik. Nem kerül letiltásra."

Nem merném megvenni, bár nincs is szükségem rá.

Bár régebben vettem egy telót és átlagban 65-70 között mozgott az ára és találtam egy internetes forgalmazót, ahol 52-ért árulták. Nagyon jól müködött.

Ez a telefon 120-150 körül mozog, a 80 ezerért árulni nagy érrés.

Mi az oka? (Az FB új telefonként van Budapesti bolt)

2022. márc. 22. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert külföldröl szerzik be, vagy bontott csomágolás
2022. márc. 22. 22:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt nem írja, hogy bontott, hacsak nem hallgatja el. Általában "újracsomagolt"-ként jelölik pl. Emag.
2022. márc. 22. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Szürke import van róla yt videó egy csomó ott elmondják röviden nem gyártói garanciás áfával szórakozott telefonok nekem is ilyen lassan egy éves 300 lenne én 150ert vettem
2022. márc. 22. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
számlája okosba intézve.
2022. márc. 22. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!