Milyen telefont ajánlotok 40-50 ezer forintos árban?
Figyelt kérdés
Xiaomiban gondolkodtam...2022. jan. 9. 16:15
4/7 anonim válasza:
Használtan iPhone 8 van ekörül, meg persze vannak még droidos telók is, új készüléket nem ajánlok ekkora árkategoriában ha hosszútávra kéne telefon.
5/7 anonim válasza:
Ennyiért van realme c25y.nem lesz tetűlassú,a kijelzője olyan amilyen,de átlagfelhasználásra megfelelő.nagy akksi 18W gyorstöltés 4G hálózat.
6/7 anonim válasza:
xiaomik szerintem jók . tovább bírja mint samsung. Barátommal kb egyszerre vettük a telefonokat. Az ő xiaomi mi 8-t én meg samsung a3 2017ben volt ez kb . Samsung aksi döglődik minden baja van pedig meg probáltam kímélni, Xiaminak szinte semmi baja pedig jól megterheli folyton megy rajta a zene, youtube vagy fps szerü game
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!