Iphone SE 2022 vagy Iphone 12 mini?
Melyiket éri megvásárolni most?
Ha a külseje nem fontos és nem heavy user vagyok(csak zene hallgatásra, videó nézésre használnám).
2 év különbség van, SE2022 még a 13 Mini mellé lehet tenni.
Részemről SE2022 ajánlottabb inkább.
Hozzátéve, 1 előnye van a 12 Mininek és az a jobb kamera, de minden másban elég hasonló telefon, viszont hosszabb support lesz a SE-nek.
Ha árérzékeny vagy akkor az SE 3.
Ha annyira nem, akkor a 12 mini. Sokkal jobb a kijelzője
Az Applenél a hardver számít a támogatásnál.
Az SE3-ban és a 13-asokban is az A15 SoC van, tehát mindkettő pontosan ugyanaddig fogja kapni a támogatást: 2030-ig.
Értelmetlen iPhoneoknál a támogatásról beszélni, mert olyan sokáig kapják, hogy senki nem tartja meg addig a telefonját.
Köszönöm szépen a válaszokat és így már az se 2022 felé hajlok mivel nekem fontos, hogy minél tovább kapjon támogatást a telefonom. A kamera igazából hanyagolható nálam mivel amennyit én fotózok azt még egy 5 évvel ezelőtti telefon kamerája is megtenné nekem.
#3-as válaszolónak én is választanám a 13 mini-t de sajnos nincs annyi pénzem rá:/
Jaj istenem az az egy év támogatás,közben meg hiába gyors a telefon,szar akksi,gagyi kijelző,old school külső🤣De kinek mi tetszik.
Iphone 12 mini jobb telefon.Gyorsaságban meg alig lehet észrevenni a változást
Utolsónak.
Dizájnban nekem is az iphone 12 mini jobban tetszik plusz a face id nekem sokkal jobban bejön, mint a touch id.:D
Én is ezeket gondoltam, mint te😂
Ha rámhallgatsz,12 mini.
Nekem sima 12 van,drága viszont semmi panasz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!