Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csak a sima 4,7 colos...

Miért csak a sima 4,7 colos házba adtak ki most új IPhone SE telefont az 5,5 col 2 hátlapi kamerás házba miért nem kapott új színeket sem legalább akkor már?

Figyelt kérdés

Tehát a kérdésem az, hogy miért nem gondoltak azokra az emberekre is. Akik mondjuk azt a régi, ujjlenyomat olvasós dizájnt szerették volna megkapni. Azonban a 4,7 col kicsi nekik. Én tipikusan ez az ember vagyok. Pl akkor a sima került volna 160 ezerbe a pluszos modell pedig lehetett volna 210 ezer Ft maximum. És a probléma az, hogy vehetnék magamnak most egy IPhone 8 Plust. De több baj is van ezzel. Kezdjük ott, hogy nem kap IOS frissítési lehetőséget még 2024-25ig sem. Max talán 23-ig kapja meg. De csak mert az A11 chip jó volt. Másik probléma, hogy lehetne egy kicsivel gyorsabb is illetve mehetnénk jobban a játékok. Na meg az a telefon nem kapott olyan szép élénk színeket. Mint az SE2 és pláne SE3. Mivel elvileg így néztek volna ki az IPhone 9 plus és 10 plus mobilok ha ki adták volna őket. És ha már ezt nem is legalább új színeket is adtak volna hozzá. Azon kívül, hogy szebbé, fenyesebbe tettek őket. Mert egy IPhone 8/9 és plusszos modelljeiket is szívesen láttam volna. Kék, zöld, sárga, korall, lila színekben pompázni. Úgy mint anno az IPhone 5C-t. Az egy nagyon tetszetős, zseniális telefon volt. Még 2018-ban is. Addig kék színű IPhone 5C-t is használtam és mind végig imádtam. Mivel nem is akadott soha. Még a végén sem. Bár a 10 plus lehet, hogy más lett volna. Mivel ott van az X és XS széria. Azonban 2019 év elején 4 régi designes IPhone telefon is tervben volt A12 és A12Z chippekkel. Bár volt ott tervben IPhone SE 2018 is. Ami ugyanúgy IPhone 5 designt és méretet kapott volna. Csak lett volna egy notch rajta. :D

És A11 Chip.

Jelenleg egyébként egy IPhone 6S Plust használok. Ezen már pár játék el sem indul. És az aksi kapacitás is csak 64-65%. Tehát 1 óra és vége a telefonnak. Az utcára nem is ezt viszem hanem egy Samsung Galaxy S7-et. Mivel ez sokszor szinte használhatatlan télen. Majd talán jövő hónapba rakom át ebbe a sim kártyát amikor már melegebb lesz.

2022. márc. 17. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
El kell fogadni, hogy rövidesen eltűnnek a nem teljes képernyős iPhoneok is
2022. márc. 17. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Az iphone 10 az az “X”, római számmal az X 10-et jelent.

Biztos volt okuk, hogy iPhone X lett a neve, gondolom jobb kimondani mint azt hogy iPhone ten

2022. márc. 17. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó a 8+ is, elég gyors cucc még ma is.

Attól, hogy 24-ben nem fog már kapcsni frissítést, még nem fog kikapcsolni és meghalni :D Meg addigra meg is unod.

2022. márc. 17. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Bármelyik iparágban lehetne olyan példát hozni, hogy miért nem csináltak ezt, miért nem csináltak azt, mikor 1-2 embernek pont az kellene. Ebben az esetben szerintem egyszerűen a sima (drága) iPhone elől vinné el a vásárlókat, de az is szempont lehet, hogy túl sok modell sem szerencsés a kínálatban. Még ennek is örülhet aki iPhone-t akar venni kevésbé horror áron.
2022. márc. 18. 07:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
195k az új se, 230k-ért a 12 mini sokkal de sokkal jobban megéri.
2022. márc. 18. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!