Hogyan deríthetem ki a privát hívó számát?
Figyelt kérdés
Hívott egy privát telefonszám többször is, nyilván nem tudom visszahívni. Hogyan deríthetem ki, hogy milyen szám van a privát hívás mögött?2022. márc. 21. 18:30
2/16 anonim válasza:
Mondjuk felveszed és ő bemutatkozik.
3/16 anonim válasza:
Sehogy, ezt maximum hivatalos szervek tudják kideríteni, vagy a szolgáltató.
4/16 anonim válasza:
Ha ilyen könnyen ki tudnád deríteni, akkor mi értelme lennne a privát számnak? Maximum a szolgáltató tudja megmondani, hivatalos szerveknek. Magánszemélynek nem adhatnak ki ilyen adatot. Várd meg míg legközelebb hív, és vedd fel. Ennyit tehetsz.
5/16 anonim válasza:
miért kell kideriteni?
ha hív felveszed és akkor meg tudod.
6/16 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, igen felvettem volna csak nem vettem észre
2022. márc. 21. 19:25
9/16 anonim válasza:
Majd hívnak megint ha fontos.
Mostanában kampnycélból hívogatnak, meg mindenféle biógyógyszert meg minden vackot akarnak az emberre sózni.
7: nem mindenkinek van állandóan a kezében a telefon. Miután visszaköltöztem falura egyre kevesebbet telefonozom. Kimegyek az udvarra dolgozni, a teló meg bent van órákig.
10/16 anonim válasza:
ezeknél a reklám céljából keresőknél mikor kicseng
nálam a mobil kiírja, hogy SPAM számról keresnek.
ezeket fel sem veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!