Privát/"ismeretlen" számról kereshetnek engem bármi értelmes dologgal?
Figyelt kérdés
Nem szeretem felvenni a random számokat, de amióta dolgozom, meg magamnak intézem a dolgaimat rászoktam. De most kétszer hívtak úgy, hogy azt írta a telefon, hogy "unknown". Ilyennel ritkán találkoztam még.
Vegyem inkább fel ha hívnak legközelebb, vagy felesleges?
2021. nov. 9. 13:46
1/10 anonim válasza:
Vedd fel nyugodtan, max rárakod, ha olyasmit magyaráz ami nem érdekel.
2/10 anonim válasza:
Félórája hívtak volna és hetekkel ezelőtt is , beetető trükk van a háttérben , a biztositási üzletkötők is kiiratják a számukat .
3/10 anonim válasza:
Nekem a telefonom úgy van beállítva, hogy az ismeretlen számot eleve nyomja ki és ki se csengjen. Ha betudod állítani akkor érdemes bekapcsolni.
4/10 anonim válasza:
Volt már olyan is, hogy ismerős véletlenül bekapcsolta. Én mindig felveszem, max elküldöm melegebb éghajlatra az illetőt, vagy lerakom, ha olyan.
5/10 anonim válasza:
sose ertettem ezt a "nem veszem fel az ismeretlen szamot" baromsagot
6/10 anonim válasza:
Vedd fel nyugodtan. Értelmes ember vagy, bárkit el tudsz küldeni, aki zaklatni próbál. De az is lehet, hogy anyád, tesód, barátnőd etc. csak véletlenül kikapcsolta a hívásazonosítót, és azért írja ki az ismeretlen hívót.
7/10 anonim válasza:
#6 A "rejtett szám" 99%-ban valami csalás, vagy reklám, vagy hasonló idegesítő dolog.
Nálam automatikusan tiltva van.
Ha valakinek olyan fontos, hogy elérjen, akkor legyen benne legalább annyi gerinc, hogy kijelzi a számát.
8/10 anonim válasza:
Én például 50-es vagyok, de van egy 70-es kártya vésztartaléknak, hogy ha olyan helyen lennék ahol nincs se lefedettség, se wifi (eddig nem voltam, ahol se 50-es térerő se wifi, ott a 70-esnek se volt térereje), de nagyon muszáj lenne telefonálni, akkor tudjak. A 70-es rejtett számra van állítva, hogy azon ne hívjanak vissza. Az 50-es ki van jelezve, elsősorban, amikor csak lehet arról hívok.
9/10 anonim válasza:
Persze, ez teljesen ember függő.
Habár én legfeljebb pár másodpercet vagyok hajlandó beszélni.
Egy kicsit tartok attól, hogy valaki le akar vadászni és egy telefonáláson keresztül akarja bemérni a pozíciómat.
Tudom, le kéne állnom a sok akció filmmel...
10/10 anonim válasza:
Igen. ilyenkor szoktam használni az alufólia sisakot. Az megvéd mindentől. Ha még a mellkasomat is beborítom vele, az már tuti biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!