Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki használ még Huawei Mate10...

Ki használ még Huawei Mate10 Prot?

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 18:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Már nagyon elavult telefon?
2022. márc. 18. 18:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azt használok. 2 is van, az egyik 2 simes, a másik 1 simes. Nem tudom, miért különböznek. Nekem teljesen jó, semmiben nem látom, hogy kevés lenne.
2022. márc. 18. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is azt használok. Idén októberben lesz az enyém 4 éves.

Első 2 évben tökéletes volt, aztán jött néhány furcsaság. Elkezdett néha megdöccenni a rendszer (kisebb akadások), hirtelen kezdett el romlani az akksiidő, néhány alkalmazás furcsa dolgokat produkál (pl. youtube random kidobál, lefagy, ilyenkor a telefon is újraindul), billentyűzeten ha írok, akkor néha befagy a szöveg (tehát nem látom, amit írok).

Egyébként játékok, alkalmazások gond nélkül futnak rajta, csak néhányat valamiért nem szeret, mint már említettem. Idén tervezek váltani.

2022. márc. 18. 20:36
 4/4 Alex Fly ***** válasza:

Azt használok. És teljesen jó még mindig; jelenleg nem látok olyan értelmes alternatívát, amelyre érdemes lenne lecserélni. A legnagyobb probléma ezeknél az akku elhasználódása szokott lenni, de annak cseréje nem egy egetrengető beruházás.

És ami szintén nem elhanyagolható, hogy nemsokára megkapja az EMUI12-t is, ami azért egy 5 éves készülék esetében nem mindennapi...

2022. márc. 19. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!