Van olyan telo amiről önéletrajzot is lehet csinálni és 100e alatt van az ára, + persze jól fényképez?
Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 14:20
12/19 anonim válasza:
nem kell Word, van a mobilon jegyzet,
Samsung Notes
13/19 A kérdező kommentje:
10: nem vagyok annyira fiatal hogy könyvtárakat járjak.
2022. márc. 18. 22:18
14/19 A kérdező kommentje:
Samsung Note?
Igen vmi Note verzióra gondoltam, melyik lenne jó 100alatt stbstb
2022. márc. 18. 22:19
15/19 anonim válasza:
a Samsung Notes az egy app, egy jegyzet füzet amit gondolom le lehet tölteni bármelyik mobilra
16/19 anonim válasza:
Nem könyvtárakat kell járni. Egyetlen egybe kell leülni. De szerintem te most itt akarsz indokot találni egy új telefon vásàrlására. Ha màsra nem kellene neked egy 80-90-100 ezer forintos telefon, nem használnád ki a lehetőségeit, akkor minek? Könyvtárba kb ezer forint a bérlet, papírboltokba pedig egy oldalt kb 10 forinttért nyomtatnak ki. Mondjuk ha 10 önéletrajzot nyomtatsz ki, akkor is megvagy 1100 forintból. Ezért felesleges az okostelefon.
17/19 A kérdező kommentje:
Értelek , de nekem kell a jegyzet miatt, jegyzetelni is akarnék majd.
Jöhet még tipp!
2022. márc. 18. 23:07
18/19 anonim válasza:
A legolcsóbb telefonnal is lehet jegyzetelni, és önéletrajzot írni. Semmi értelme a kérdésnek, vagy csak képtelen vagy normálisan megfogalmazni hogy mit szeretnél.
19/19 anonim válasza:
13# 70 évesen nem szégyen könyvtárba járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!