Tudnátok olyan helyet mondani Budapesten az Örs vezér téren vagy közvetlen közelében ahol fotót készítenek?
Ez aztán nagyon értelmes hozzászólás volt:D
Én sem vagyok pesti.
A legtöbb fotólaborban szoktak csinálni igazolvány képet és remélhetőleg az ilyen helyeken még akad hozzáértő fotós is, hogy jobb legyen az eredmény egy mobilos képnél, vagy amit igazolványkép automata csinálna.
De ha komolyabb állásra pályázol, akkor mindenképpen érdemesebb keresned egy hozzáértő portré fotóst, aki komolyabb felszereléssel és szaktudással, minőségi, üzleti jellegű képet/ket csinál rólad. A corporate portré keresés elég jó támpont lehet, nézd meg a képeiket, hogy mire számíthatsz tőlük és mérlegeld, hogy megéri-e költened rá. Egy rendes portré biztosan drágább egy igazolványképnél, de ha komolyan akarsz megjelenni a cég előtt, ahova pályázol, akkor megérheti.
Egy tapasztalt kollégám az Örs vezér tere környékén lakik, szerintem vállalni fogja, ha gondolod, de minőségben és árban sem igazolványkép kategóriában dolgozik. Ha érdekel, akkor írj üzenetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!