Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy IOS op.rendszer...

Android vagy IOS op.rendszer párti vagy?

Figyelt kérdés
A "megszoktam" válaszon kívül miért részesíted előnyben az egyiket? Tervezed e, hogy váltasz a másikra arról amit most használsz? Van e itt aki mindkettőt egyszerre használja és ha igen miért?

2022. márc. 16. 22:13
A kérdező szavazást indított:
IOS op.rendszer telom van
Android op.rendszer telom van
Androidról IPhone-ra váltok hamarosan
IPhone-ról Androidra váltok hamarosan
Más operációs rendszerű telom van
40 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Én mindkettő rendszert használom, és mindkettőnek megvan a saját negatívuma és pozitívuma.

Nyilván nem jobb egyik sem a másiknál, aki pedig azt mondja hogy az android vagy ios jobb, az buta. Mindkettő rendszernek más a célközönsége, ezért is vesz mindenki olyat, amilyet akar.

2022. márc. 16. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Én Android felhasználó vagyok már hosszú évek óta, és az is szeretnék maradni.

Néhány hónap erejéig kipróbáltam az IPhonet, de nem tetszett. Kapásból muszáj voltam visszatérni az Androidhoz, mert ott volt két SIM kártyás mód. Sajnos ezt az Apple soha nem csinálta meg. Az első válaszoló írta nemrég, hogy nem kell fikázni az egyiket, vagy a másikat, de azért a két SIM kártyás módot igazán belerakhatták volna az IPhone-ba is, mert vannak olyan emberek, akiknek szükségük lenne rá, és szeretik az IPhone-okat.

Szóval pár hónapig használtam, de nekem sajnos nem nyerte el a tetszésemet, több okból kifolyólag is. Így végül maradtam a Huawei-nél, és most Xiaomi felhasználó vagyok. Mondjuk azt kicsit rossz döntésnek tartom, majd még meglátom, hogy mi lesz a Xiaomi sorsa, de valószínűnek tartom, hogy visszatérek a Huaweihez, mert azt szerettem.

2022. márc. 16. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

#2 üdv!

Az iphoneban is van elvileg dual sim; csak abból az egyik e-sim, amit nem tudom hogy kell aktiválni, de a szolgáltató intézi elvileg.

2022. márc. 16. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

10 évig android user voltam.

De meguntam hogy mindig van valami gond, flottúl működik 2 évig aztán a gyártó elfelejti és előjönnek a nyűgjei.

Ráadásul nekem kéne otthon házilag akkumulátort is cseréljek, a szervízháttér sok esetben botrányos volt.

Szóval átváltottam iPhone-ra, minden felsorolt hiba javítva.

Lemondtam 1-2 dologról, de úgy gondolom fél év használat után több lett az előnye, mint az androidnak.

Részemről IOS, és ez is marad valószínűleg.

2022. márc. 16. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem van mindkettő. A cégnél ahol dolgozom Androidra is fejlesztenek, csak tesztelésre használom. Napi szinten egy 13 Pro-t használok, sokkal jobban szeretem az iOS-t.
2022. márc. 16. 22:44
 6/8 A kérdező kommentje:

2# Huawei telon én is gondolkodtam, de maradtam végül a Samsung-nál.

Most lehet kipróbálok egy IPhone - t úgy, hogy marad a Samsung is. Ezért kérdezem, ki mit tapasztalt.

2022. márc. 16. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem fogod megbánni. De ha mégse tetszene akkor kis bukóval túl tudsz rajta adni, jobban tartják az értéküket mint a droidok.
2022. márc. 16. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én lassan 10 éve Androidot használok. Volt Samsung, Lenovo, Sony és Huawei telefonom is. Mindegyiknek a rendszerével volt valami idegesítő gebasz. Meg úgy alapból az Android rendszerben is az a sok apró bug néha már frusztráló tud lenni. Ezért eldöntöttem, hogy idén nyáron áttérek iPhone-ra. Mert ennél már csak jobb lehet.
2022. márc. 17. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!