Milyen oprendszereket tudnék Xiaomi Redmi 5A (riva) telepíteni?
Nagyon szeretném már leváltani az Androidot valami takarékosabb, könnyedebb oprendszerre, de a Redmi 5A-t még sok custom ROM sem támogatja valamiért.
Milyen opciók jöhetnek szóba mégis?
Itt válogathatsz: (Hogy melyiket tudod feltenni a Readmi 5A -ra azt nem tudom.)
A LineageOS nem jött össze valamiért, ezért a ViperOS-t telepítettem végül, amivel eléggé meg vagyok idáig elégedve.
Azért kellett leváltanom az Androidot, mert irtózatosan kezdte telepakolni szeméttel a tárhelyemet, és közben folyamatosan jelezte, hogy takarítsam ki.
Ebből következően folyamatos lassulásnak indult a telefonom, most végre kapott egy vérfrissítést.
De a viperos is android. tehát lecserelted az androidot androidra mert az androiddal elégedetlen voltál igy most az androiddal elégedett vagy.
Ahamm..
Sokkal minimalistább Android, és a 7-es verziónál tart, szóval remélhetőleg nem kell aggódnom random bloatware-k, tárhelytömködés miatt.
Nekem ez bőven elég.
Én azt gondolom, hogy te egy okostojás vagy.
A gyártó egy adott hardverre aktuálisan a legjobb szoftvert telepíti. Erre megjelensz te, és le akarod váltani egy másikra, mert te olyan okos vagy.
Különben a te telefonod, azt csinálsz vele amit akarsz. A faxot sem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!