Huszonegyedikszázad kérdése:
Miért nem tudom bővíteni az icloud tárhelyem?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, ha kilépek és vissza, engedi. De kijelentkezni sem tudok…2022. márc. 16. 17:30
1/9 anonim válasza:
Milyen hibaüzenetet ad?
Kilépni miért nem tudsz? Az nem jó válasz, hogy "nem tudom", mert akkor én sem tudok segíteni!
2/9 A kérdező kommentje:
“A tárhely nem bővíthető nagyobbra. Az iCloud-tárhely jelenleg nem bővíthető nagyobbra. Próbálja újra később a Beállítások menüpontban.”
“A kijelentkezés nem érhető el korlátozások miatt.”
2022. márc. 18. 23:38
4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy beállítottam… vagy az automatikus?
2022. márc. 19. 00:08
5/9 A kérdező kommentje:
Töröltem a tárcát, így engedné, csak így meg nem tudom kifizetni. 😂
Na majd reggel visszarakom, hátha…
2022. márc. 19. 00:16
6/9 anonim válasza:
úgy értettem, hogy gyerek vagy és a szüleid korlátoztak :D
Akkor a fizetési móddal van valami baja!
Törö, újrabeállít talán megoldja, vagy állíts meg mábik kártyát, vagy a telefonszámládat.
7/9 A kérdező kommentje:
Jaaa neeem 😂 28 vagyok, talán megbíznak már bennem 😂
Meg én vagyok az egyetlen apple-ös.
Este visszarakom a kártyát aztán megnézem.
2022. márc. 19. 08:34
8/9 anonim válasza:
Megoldódott? Én most ugyanezzel küzdök és nem sikerül sehogysem
9/9 A kérdező kommentje:
A tárcába egyetlen egy kártyát rakj bele, az Apple Payt is töröld ki ha ott van. Fizetési és szállítási cím nél is egy cím legyen és egy kártya, és utána fogja engedni.
2022. márc. 28. 21:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!