Xiaomi Redmi Note 9 pro telefont megéri még venni?
Figyelt kérdés
Internetezésre, játékra? Kamerát nem mondom, hogy legyen jó benne. Mert ezen az áron nincs jobb kamerás telefon ami meg éri teljesítmény szempontjából is. Bár az igazi erőt a Poco F3 vagy a Mi 11 Lite 5G adná. Utóbbi már jó kamerával is van megáldva. De a Poco talán sokkal gyorsabb. De a kamera nem olyan jó. Tehát akkor ott szerintem még mindig az F3 a nyerő. Azonban ezen telefonok már nem férnek bele a keretembe. A Xiaomi Redmi Note 9 Pro szerintem a legjobb ár érték arány.2022. márc. 16. 15:14
1/3 anonim válasza:
A megéri kérdésre csak ár függvényében tudunk válaszolni. Nyílván 20ezer Ft-ért megéri viszont 150-ért már nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Újonnan veszem 72 ezer forintert.
2022. márc. 16. 15:29
3/3 anonim válasza:
nem. nekem az van 2 éve, meg ne vedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!