Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefon miért kapcsol át magától néma üzemmódra?
A telefonom az elmúlt egy hónapban folyton lenémítja magát. Fogalmam sincs, hogy miért csinálja, de kezd nagyon zavaró lenni, mert fontos hívásokat sem veszek észre miatta.
Van, hogy este lefekvés után még alvás előtt hallom, hogy rezdül egyet mellettem, ha ilyenkor ránézek is látom, hogy lenémult, de ezt random időpontokban egy napon többször is megcsinálja.
Semmit nem találtam a neten a dologgal kapcsolatban emiatt nem értem miért is csinálja. Csak az értesítés és csengőhang szabályzó csúszkát veszi le. Az alkalmazáshangerő szabályzó és az ébresztő is megmarad maxon.
Másnak volt már ilyen? Mit csinálhatnék, hogy a probléma elmúljon. Újraindítások frissítések rendben vannak, tárhelyem akad rengeteg és azon kívül, hogy néha a képernyő elszál és olyan mintha egy szellem huzigálná az appok közt semmi nem történik vele (ezt egy képernyőzárással lehet orvosolni).
Ezeken kívül pedig megfelelően működik.
Van valakinek bármilyen ötlete?
Kutattam a témában és valóban... nem sok infó van erről a problémáról. Annyit találtam, hogy valamelyik alkalmazás csinálhatja. Lehet, hogy van olyan alkalmazás a telefonon aminek van jogosultsága az értesítések/hangjelzések módosításában.
A lényeg, hogy alaposan át kell nézni a beállításokat, hogy nem-e valamelyik alkalmazás játszik-e veled. De meglehet, hogy máshonnan ered a probléma. Esetleg csinálj egy CIT (FQC) hardver tesztet.
Nekem is Note 9 Pro-m van és én se úsztam meg probléma nélkül.
Nekem pl. nem ment a felső hangszóróm. Jelen esetemben a CIT hardver teszt megoldotta a problémát. Ez után nem tapasztaltam más problémát. Szóval nekem tökéletesen működik most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!