Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt hogyan lehetne megvalósítani?

Ezt hogyan lehetne megvalósítani?

Figyelt kérdés

Van egy régebbi telefonom, amivel ki szoktam tenni éjszakára, hogy videózzon az ajtó előtt, mert érdekel, hogy jár-e valami kóbor állat.

De sajnos a telefon csak 2x 45 percet tud felvenni, ezért gondoltam arra, nem-e lehetne úgy megoldani, hogy a telefon valamilyen felhőbe mentse a videót, ne fizikai tárhelyre. És így esetleg bentről is tudnám nézni, ha gépen belépek a streambe.

Valakinek valami tipp?

(Tudom, seccam kellene erre a célra, de nem akarok rá költeni.

2022. márc. 15. 09:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és a telefon töltőn van folyamatosan, így nem tud lemerülni, FHD Sztereóban rögzít.
2022. márc. 15. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:

A Play áruházban találsz rá alkalmazást. Pont most kellett nekem is egy aminek nem korlátozott a felvételi ideje.

[link]

2022. márc. 15. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
2022. márc. 15. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:
indíts élő videót a twitchen.
2022. márc. 15. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!