Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone lekésett adategyeztet...

Vodafone lekésett adategyeztetés után mi a teendő?

Figyelt kérdés

Nagyszülők elfelejtettek szólni és most derült ki, hogy még December végén járt le az egyik telefonszámuk... 70-es.

A vodát próbáltam hívni de gondolom azért nem veszik fel mert hétvége van.

Be kell menni személyesen? Vinni kell a SIm kártyát is?

Amúgy meg a fasz kivan ezzel az egész szarral, felesleges hülyeség.

2022. márc. 12. 19:32
1 2
 11/17 anonim válasza:
58%

A vodát próbáltam hívni de gondolom azért nem veszik fel mert hétvége van.“

Éjjel-nappal dolgoznak ott, ünnepnapokon is mert országos szolgáltató, mi is hívtuk mert a nagyszüleimnél a vidafone TV-vel volt gond messengeren írtunk nekik mert a telefont nem vették fel, messengeren csak azt mondogatták, hogy telefonon

próbálkozzunk, akkor kértünk email-t hátja ott jobban el lehet érni őket, tényleg ennyien zaklatják őket, vagy pihengetnek ott is?

2022. márc. 12. 21:58
 12/17 anonim ***** válasza:
20%

"Neki semmit, a kérdező inkább a ludas."

A kérdező miben ludas? Nem ő kapja a számlát. Nagyszülő nevén a telefon, akkor az ő feladata az is, hogy törlés helyett elolvassa az SMS-t. Ennyi. Ha eljut a törlés gombig, akkor miért nem tudja elolvasni? Régi telefonoknál eleve meg kell nyitni az SMS-t, majd egy külön almenüben megkeresni a törlés opciót... Nekem ne mondd, hogy ha megnyitja, akkor elolvasni nem tudja, de a sokkal bonyolultabban megtalálható törlésre egyből rátalál.

2022. márc. 12. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

"Próbáld már meg egy 80+ éves embernek elmagyarázni, hogy ne felejtse el évente egyszer. Véletlenül kitörölte az sms-t."

Nem kell elmagyarázni. És gondolom neked sem. Tudod mi a szabály.

Ha akarsz segíteni, máskor azzal segíts hogy elintézed neki az adategyeztetést. Én is ugyanezt csinálom, működik, és nem kell másokat hibáztatnom.

Amúgy nem egy darab sms figyelmeztetés van.

"Amúgy meg a fasz kivan ezzel az egész szarral, felesleges hülyeség."

Mindenki tudja, ha sz@rnak rá, akkor ez a vége. Nem tavalytól van ez, már 5 éve számolni kell vele, tehát nem ért váratlanul senkit.

2022. márc. 13. 03:08
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

12 válaszoló nincs számla mert ezek feltölthetők SIM kártyák ezért kell évente adategyeztetés végezni.

Sms jön nem is egy email nem is egy .

2022. márc. 13. 05:50
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Amúgy meg a fasz kivan ezzel az egész szarral, felesleges hülyeség.

Válts előfizetésre a nagyszüleidnél és soha nem kell többet adatot egyeztetni XD

2022. márc. 13. 08:01
 16/17 anonim ***** válasza:
59%

Az előfizetést én is meggondolnám!

Gondolom van nekik kábeltv előfizetésük. Meg kell nézni van e hozzá mobilos előfizetés is. Az én szolgáltatómnál van például havi 490 forintért is mobiltelefon.

2022. márc. 13. 09:41
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

90 napig vissza tudják kapcsolni

december vége 90 nappal az március vége

tehát még belefér.

Vodafone xar , irány a telekom

2022. márc. 14. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!