Érintőképernyős telón le kell szedni a gyári fóliát?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömet jól "leszidták", mert több, mint fél évig rajta hagyta. Azt mondták neki, hogy az tönkre is teheti. Ez igaz? Pár nap után át kell cserélni normál fóliára?2010. szept. 13. 10:15
11/16 A kérdező kommentje:
miért értelemszerű? nekem samsung montém van és fogalmam sincs milyen a kijelzője... ezt tudod? :)
2010. szept. 13. 13:32
12/16 anonim válasza:
Ha elolvasod rájössz :) Azért írtam, hogy értelemszerű, mert a rezisztív kijelző nem csak az ujjal való érintésre reagál, hanem a hozzá kapott ceruzára, vagy bármire. Arra is, ha kesztyűben nyomogatod. A kapacitív meg csak arra, ha az ujjaddal.
13/16 A kérdező kommentje:
na igen, így nézve tényleg egyértelmű. de úgy nézve, hogy pl. barátom telójához nincs ceruza (egyáltalán nem kell hozzá) és mégis ha vkinek a ceruzáját használja hozzá azzal tökéletesen működik! :)
2010. szept. 13. 15:03
14/16 anonim válasza:
Köszönöm a kielégítő válaszokat! :)
15/16 anonim válasza:
Hát én mindig leszedem mert nagyon idegesítő és nem is tiszta úgy a képrenyő annyira. Inkább vegyél neki egy tokot,és tárold abban, úgy nem karcolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!