Szerintetek vegyek még xiaomi telefont? Csalódtam benne!
Hadd tanuljanak a kérdésedből mások (nyáron pl. én is lecserélek épp egy Huawei Mate 20 Lite-ot. )
Miért csalódtál melyik Xiaomi modellben és konkrétan mi(k) a csalódásod tárgya(i)? Miben csalódtál, miért? Mi volt az elvárásod és mit kaptál helyette? Ha később jött ki egy hiba, akkor mikor, mennyivel később a birtokodba/használatodba kerülés után és mi volt az?
realme jo csak azert nincs olyan nagy valasztek meg, majd par ev mulva biztos lesz
Xiaominak is vannak egyeb kivalt markai is Poco ...
Én nem merem xiaomit venni három évvel ezelőtt annyi rosszat halottam róla az fb csoportokban. Az elképzelésem Huawei volt, de nem találtam olyat, ami árában is korrekt volt a hiányosságok ellenére. Azt szerettem vona, ha több legyet ütök egy csapásra. Egyiken giroszkóp nincs, másikon sd kártya foglalat, másikon radió, annak meg kicsi az aksija, annak meg a képernyője, de méregdrágák ennek ellenére.
Két hónapig kutattam a megfelelő márka után és akkor egy ismeretlen márkára bukkantam. Rengeteg videót nézem meg a youtube csatornán róla.
Ráadásul jó áron szereztem be, mert az eMAG 70 forint volt akkor a Realme 5 4/128
az árukeresőn találtam 52 ezerért. Rizikós volt megvenni ilyen olcsón egy ismeretlen forgalmazónál. A leírásban azt írták, hogy azért ilyen olcsó, mert külföndi adózás valami.
Egyszóval nem bántam meg. És ez a márka nekem a favorit. Most dobot ki a Realmi egy csúcskategóriás készüléket Realme GT.
12/256 Ram 5G és csak 180 ezer Az ilyen telok az iPhone-nál 800 ezer az anyaga miatt (is)
#8 csak szólok hogy csoportokból nem érdemes tájékozódni, minden márkát szidják, csak épp az a jó ami nekik van🤣
Nagyon jó ár/érték arányú telefonokat készít a Xiaomi.
A Huawei mate imádták, elvétve halottam panaszt.
Amikor meghallotam a xiaominál olyan hiba van, amikor hívnak és a füledhet emeled a telefont.... nem folytatom a hiba leírását, de a rengeteg panasz volt. A huawei viszont csak elvétve és ott többnyire tanácsok kérése a beállításokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!