9 éve Samsung felhasználó vagyok. Most csalódtam a Samsungban. S21 széria nagyon rossz lett. SD bővítés hiánya? . Legalább az lenne benne. Töltő nincs a dobozban miért kell Apple baromságát átvenni ? Maradok még az S7-nél szerintem.
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 12:11
1/23 anonim válasza:
Most van konkrét kérdés is, vagy csak hisztizni szerettél volna?
2/23 Morzsi007 válasza:
Köszönjük, hogy megosztottad velünk is a problémádat. Lassan lehet jönnek a többiek.
3/23 anonim válasza:
Borzasztó.
És akkor most mi a lóf@sz van.
4/23 anonim válasza:
Az Apple baromságait folyamatosan átveszi a többi gyártó, ebben nincs semmi meglepő, kezdve a leszedhetetlen hátlappal és a jack elhagyásával.
6/23 anonim válasza:
Azért még mindig viccesnek találom, hogy egy 800€-s telefononnál a 20€-s töltő a legnagyobb gond.
7/23 anonim válasza:
S20 széria rosszabb lett sokkal pedig. Akkor legalább töltővel után vagy pótolva.
8/23 anonim válasza:
Muszáj át venni a baromságokat hogy tartsák a számokat. Év végi elszámolásnál nem produkálhat az alma jobban :)
Az apple logójába bele lehetne harapni még párszor, hogy ezzen a doboz tartalmával.
9/23 Morzsi007 válasza:
“9 éve Samsung felhasználó vagyok”
Itt az ideje, hogy válts. Semmivel nem ad többet a Samsung az apple-nél. :-))
Se jack, se töltőfej, se tárhely bővítés.
10/23 anonim válasza:
“9 éve Samsung felhasználó vagyok”
A gyártó nem tehet róla, hogy amit piacra dob, nem tetszik mindenkinek.
Engem pl. nem zavar hogy nem dugok bele micro sd kártyát.
Egyébként ha zavarna, nem venném meg (és nem itt panaszkodnék róla).
A tültőd nincs meg már az S7-ből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!