Akinek iPhone 11 telefonja van az megbánta, hogy olyat vett, mert nem jó vett volna újabbat. Vagy örül neki tetszik is és nem bánta meg.?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 11:15
A kérdező szavazást indított:
Meg bántam, hogy vettem iPhone 11, vettem volna újabbat
Nem bántam meg, örülök neki és tetszik is
8 szavazat
2/3 anonim válasza:
Úristen, most mit szólnak a haverok, hogy csak egy nyamvadt iPhone 11-em van... Igazából nincs, de amikor megjelent, meg még egy évig nem volt újabb. Időt pedig nem írtál. Mert k*rvára kell évente új telefon.
3/3 anonim válasza:
Én tavaly nyáron vettem,de azóta sem bántam meg.
Tökéletesen elégedett vagyok vele, eddig semmi hibát/problémát nem fedeztem fel benne, ami miatt megbántam volna, hogy megvettem.
Mindig jön mindenből új és jobb, de amíg nekem a 11 jól működik, addig biztos nem cserélem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!