Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha az S4 képernyőjének közepét...

Ha az S4 képernyőjének közepét benyomom egy kicsit néha kattogó hangot hallok. Miért? Milyen következménye lehet?

Figyelt kérdés

Mintha rossz lenne az illesztés. Kb. 1 éve volt képernyő cserélve rajta.

Sokat pubg-zek rajta, ettől lehet? Játék közben nem nyomom be a közepét...nem mindíg kattog az a fura.

2022. márc. 5. 22:09
1 2
 11/17 Szirty ***** válasza:

"Hogyha én esetleg letörlöm a telefon képenyőjét..."

Egy betűvel sem próbáltad közölni mennyire nyomod! És mivel nem közölted, mindenki azt gondol amit akar. Én is! :)

"Tudod te mi az a pubg?"

Tudom. De abban amit írtam szóba se került. A képernyő nyomkodásáról volt szó ahogy azt már kétszer leírtam.

"Mégegyszer mondom nem játék közben nyomkodom rendszeresen a telefon képernyőjének közepét!"

Tök mindegy mikor nyomkodod!

"Annyira értetlen és fárasztó vagy, minek írsz még mindíg?"

A saját kérdésedet sem vagy képes értelmezni nem hogy a kapott válaszokat :-/

2022. márc. 13. 13:17
 12/17 A kérdező kommentje:

Tudod normális emberek először rákérdeznek arra a dologra amire kíváncsiak, hogy a másik ember tudja, hogy mire akarsz pontosan rákérdezni.

De te annyira fogyatékos vagy, hogy azt hiszed alapból tudsz mindent. Egy igazi ostoba.

Minden válaszod egyszerűen csak értelmetlen és nagyon sajnálom, hogy nem tudlak a kérdés alatt letiltani!

Elmondom neked, hogy semmiben sem járultál hozzá a válaszaiddal a megoldáshoz!

Tudod más emberek véleményére vagyok kíváncsi, hogy történt-e bárkivel ilyen, nem pedig rád!

2022. márc. 13. 14:57
 13/17 Szirty ***** válasza:

"Elmondom neked, hogy semmiben sem járultál hozzá a válaszaiddal a megoldáshoz!"

Egyszerűen csak nem azt a választ kaptad tőlem amit vártál és ezzel feljogosítva érzed magad hogy fogyatékosnak, mindentudónak, ostobának nevezz.

Köszönöm a bemutatkozást! Igazán szép volt! Pont olyan választ kaptál amilyet a kérdésed érdemel... :)

2022. márc. 13. 15:09
 14/17 Szirty ***** válasza:
..és még valami: Ne nyomkodd az S4 képernyőjének közepét, mert kattog!
2022. márc. 13. 15:11
 15/17 A kérdező kommentje:

Ha semmi közöd nincs a kérdéshez, akkor minek írsz???

Neked nem volt soha ilyen problémád ergo 0 tapasztalatod van.

Mi a fenét keresel itt?

Remélem megunod.

2022. márc. 13. 16:49
 16/17 A kérdező kommentje:

Még valami:

Eszembe nem jutott volna soha bemutatkozni egy ilyen kis ostoba senkinek, akiben 0 segítőszándék van és ide jár amikor unatkozik. 🤦‍♀️

Nem veszed észre, hogy az összes válaszod felesleges?

2022. márc. 13. 16:51
 17/17 Szirty ***** válasza:

"Eszembe nem jutott volna soha bemutatkozni"

Már vastagon megtetted... :)

2022. márc. 13. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!