Ha az S4 képernyőjének közepét benyomom egy kicsit néha kattogó hangot hallok. Miért? Milyen következménye lehet?
Mintha rossz lenne az illesztés. Kb. 1 éve volt képernyő cserélve rajta.
Sokat pubg-zek rajta, ettől lehet? Játék közben nem nyomom be a közepét...nem mindíg kattog az a fura.
"Milyen következménye lehet?"
Szinte bármi ami nem rendeltetésszerű használatból ered (ez pont az).
Elnézést nem tudtam, hogy nem lehet telefonon játszani olyan játékkal, amit arra találtak ki. Nem az én telóm, nemrég tudtam meg, hogy amúgy note9 a telefon.
Rosszul emlékeztem.
"...nem tudtam, hogy nem lehet telefonon játszani"
Senki nem írta hogy nem lehet játszani.
Hát itt aki értetlenkedik az csak te vagy utolsó, de Kifejtem!
Játszom a telefonon erre drága egyes azt írta, hogy ez pont nem rendeltetés szerű használat.
De ide is bemásolom, ha esetleg nem találnád meg az egyeske válaszát simán kinézem belőled. Íme a részlet :
,, Szinte bármi ami nem rendeltetésszerű használatból ered (ez pont az)."
Mi az, hogy "ez pont az"?
NYILVÁN a játékra mondja, de ez a játék telefonon (is) elérhető.
KIZÁRTNAK tartom, ha valaki akár napi rendszerességgel játszik akár 1 hónapon keresztül, akkor történhet bármi a telefonnal!
Szerinted azt írtam kb., hogy minden nap a falhoz csapkodon vagy mi?
Vagy szerinted ez az egyetlen készülék amit valaha használtam?
Ha nem tudsz normálisan válaszolni inkább maradj csendben....
"Mi az, hogy "ez pont az"?"
Hogy mi az?
NYILVÁN a képernyő közepének nyomkodására írtam, nem a játékra.
"Ha nem tudsz normálisan válaszolni inkább maradj csendben...."
Ha nem pont azt a választ kapod egy rosszul feltett kérdésedre amit szeretnél akkor mindenki hülye? :)
Érted rossz a kérdés, meg alá írom, hogy "Sokat pubg-zek rajta, ettől lehet? Játék közben nem nyomom be a közepét...nem mindíg kattog az a fura."
De az én kérdésem rossz és én nem tudok értelmezni. Hát ez gyönyörű! 😂
Hogyha én esetleg letörlöm a telefon képenyőjét és eközben néha hallom néha nem, a kattogást az nem azt jelenti, hogy ez rendszeresen a képernyő közepének nyomkodásával jár.
Tudod te mi az a pubg?
Ha nem akkor nézz utána.
Mégegyszer mondom nem játék közben nyomkodom rendszeresen a telefon képernyőjének közepét!
Teljesen véletlenszerűen találtam rá erre az apróságra.
Ha ordítanék, LÁTNÁD AZ ÍRÁSOMON! Na azért érezni a különbséget....
Annyira értetlen és fárasztó vagy, minek írsz még mindíg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!