Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akkuval nem rendelkező iPhone...

Akkuval nem rendelkező iPhone töltőről menjen, lehet ilyet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, ha egy régi iPhone-ben végleg tönkremegy az akku, akkor kiszereltetem valahol és töltőről használnám, amikor szükségem van rá rövid ideig. Bár a mobiltelefon-jellegnek annyi lenne (hordozhatóság), de töltőről menne.

Bár ha powerbank-ra dugnám akkor hordozni is tudnám.

Szóval, akku nélkül, lightning csatlakoztatásával és töltőre dugva működjön, ez igényel módosítást elektronikailag vagy nem igazán?

Ha így üzemeltetni esetleg nem biztonságos, akkor természetesen lemondok erről az ötletről, csak arra gondoltam, ha az akku teljesen megpurcan, ne kelljen a telefonról lemondanom teljesen, ha időnként kell, működjön. Bár a hardverek "mit szólnak ahhoz hogy nincs akku" nem tudom, lehet a telefon alapból ellenőrzi ezt és problémázik(?)...

2022. márc. 4. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak Töltőről nem fog menni.

Egyszerűen nem tud leadni annyi áramot, amennyi a telefonnak kell, max felvillanna, de ennyi.

Anno próbáltam én is ezt egy nyomógombos telefonnal, de az is csak felvillant.

2022. márc. 4. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
egyik telefon áramköre sem így van megtervezve
2022. márc. 4. 21:53
 3/8 Szirty ***** válasza:
50%

"Csak Töltőről nem fog menni. Egyszerűen nem tud leadni annyi áramot, amennyi a telefonnak kell"

Ha így lenne akkor hogyan lenne képes működő telefon akkuját feltölteni?

2022. márc. 5. 10:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt furának tartanám, ha "5V 1A" áramerősség nem lenne elég a telefonnak, hogy működjön.
2022. márc. 5. 11:36
 5/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

inkabb amelyik nem kepes elindulni akku nelkul az vagy hardveresen vagy szoftveresen igenyli akkut

egy akku egyaltalan nem veszes osszeg powerbankok dragabban is vannak

ezt a kenyszerelkepzelest amugy se ertem

miert szorolna ra barki is ilyenre?

talan lakatlan szigeten vagy amit senki se kozelithet meg?

pl ilyesmi indok lehetne erre miert nem juthatsz akkuhoz

2022. márc. 12. 17:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Mert régi a teló és raktárban álló akkukra tudják cserélni amelyek pillanatok alatt amortizálódnak cserébe jó drágák.

Esetleg már akku sincs a telóhoz, mert már olyan régi, de még használható.

2022. márc. 12. 18:28
 7/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#6 ilyen csak a meseben van

meg alomvilagban

amugy nem lehet, szoval meg kell butykolnod fizikailag, de meg fogja erni

Xy4

2022. márc. 12. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a gond hogy kevés az árama a tápnak, hanem az, hogy akkuról működésre van tervezve a készülék.
2022. márc. 13. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!