Előfordulhat az a telefonhívásnál, hogy ?
Figyelt kérdés
Ismeretlen számról hívnak, de a telefonom kiírja, hogy teszem azt XYZ kft-től hínak. A telefonomba én biztosan nem írtam be a számukat. Szóval a telefon a netről szed fel információkat és azt közli velem ?2022. febr. 28. 12:19
1/5 anonim válasza:
Még nem láttam ilyet.
Ez konkrétan megtörtént veled?
2/5 anonim válasza:
Igen. Nekem Samsung van, rendszeresen kiírja az online regisztrált számokat, mint pl. éttermek, szolgáltatók..., szóval akik tesznek is érte, hogy felismerhetők legyenek. De én Svájcban élek, itt ez teljesen normális.
3/5 Hintalow válasza:
Xiaomi telefonom van, nekem is csinál ilyet, èttermek, orvosi rendelő stb. Gondolom valami publikus adatbázisból dolgozik.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is Xiaomi van, ezek szerint gépfüggő a dolog. Ki lehet ezt vajon kapcsolni ? Idegesítő, mert híváskor azt hiszem, hogy "regisztrált felhasználóm" hív.
2022. márc. 1. 01:08
5/5 Hintalow válasza:
Igen a tárcsázóban jobb fent van 3 pötty, onnan nyìlnak a beállìtások. Gondolom a "hìvásazonosìtó ès spam" beállìtás vezèrli.
Mondjuk èn szeretem, sok marketinghülyesègtől megkìmèl, mert látom alapból, hogy nem kell felvennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!